Ludmilla Carlier

Ludmilla Carlier is makelaar voor Spijkenisse en Rotterdam en gespecialiseerd in de wijken Waterland en Maaswijk. Als makelaar haalt Ludmilla het maximale resultaat bij aankoop en verkoop van woningen. Op een positieve manier, met een koel hoofd en een warm hart.

Doorzetter en persoonlijk

Ludmilla Carlier heeft zich dit jaar aangesloten bij RE/MAX Makelaarsgroep. Ludmilla: “Mijn klanten kunnen rekenen op mijn toegewijde aandacht en persoonlijke touch. Bij mij weet je waar je aan toe bent en de communicatie is laagdrempelig. Ik zal net dat stapje extra zetten voor mijn klant.”

Specialisme Spijkenisse

“Ik heb zelf tot mijn 12e jaar in Spijkenisse gewoond. Daarna in Rotterdam. Nu ik zelf een gezin met kinderen mag hebben ben ik weer teruggegaan naar mijn roots. Sinds 5 jaar woon ik met veel plezier in Spijkenisse. Het plezier dat ik mag beleven in deze mooie stad deel ik graag met anderen. Spijkenisse heeft het dorpse gevoel, maar de luxe van een stad.”

Frisse blik

“Mijn vooropleiding ligt in de interieurbranche. Zo heb ik onder andere een aantal jaar op de kunstacademie in Rotterdam gezeten. Ik kan net even die extra blik op het huis en indeling geven. Hiermee kan ik potentiële kopers helpen om de mogelijkheden van een huis te zien. Zo zal mijn ervaring en voorliefde voor huizen terug te vinden zijn in mijn aanpak.”

Stapje extra

“Door het zelfstandig ondernemerschap zullen wij altijd net een stapje harder lopen voor onze klanten. De lijn is kort en ook na de gebruikelijke kantoortijden ben ik van de partij. Zo hoeft die ene prangende vraag niet te wachten tot na het weekend. Pas als de verwachtingen van mijn klanten zijn overtroffen ben ik tevreden”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Wonen
88 m²
Perceel
871 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
63 m²
Perceel
495 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
98 m²
Perceel
128 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers