Kees Buijsen

Hartelijk welkom op mijn website! 

Mijn naam is Kees Buijsen. Ik ben registermakelaar/taxateur. Al bijna 30 jaar ben ik werkzaam in de woningmakelaardij. De afgelopen 25 jaar was ik actief als tussenpersoon op de West Brabantse woningmarkt. Vele tevreden kopers en verkopers heb ik mogen begeleiden. Ik heb hen mijn diensten op een goede manier bewezen en ben daar hartstikke trots op. 

Tien jaar geleden heb ik een bewuste, weloverwogen stap gemaakt en besloten mijn vleugels uit te slaan. Sinds 2008 ben ik nu zelfstandig ondernemer en heb ik me aangesloten bij RE/MAX, de grootste en meest succesvolle makelaarsorganisatie ter wereld. RE/MAX is toonaangevend, trendsetter en de absolute marktleider in makelaarsland. 

Bij RE/MAX Woonwens Makelaars werken we niet pandgericht, maar klantgericht. Service, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons in het hoogste vaandel. Een langdurige relatie met onze klanten is ons hoogste doel. 

Spreekt u dit ook aan en heeft u serieuze plannen om uw woning te verkopen? Wilt u een inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw eigen pand? Of heeft u misschien een nieuwe woning op het oog? Wilt u een taxatierapport, voordat u de woning wenst aan te kopen of wil de bank graag weten wat de woning waard is? En wilt u daar met een vakman rustig en serieus over praten? 

Neemt u dan contact met mij op. Dan maken wij samen een vrijblijvende afspraak en kom ik bij u langs. Dan maak ik u deelgenoot van het unieke RE/MAX concept en laat ik u profiteren van mijn jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Velen zijn u reeds voorgegaan. 

U kunt mij telefonisch bereiken, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten.

Nieuw aanbod
Wonen
105 m²
Perceel
518 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
73 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
95 m²
Perceel
201 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Wonen
75 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
112 m²
Perceel
416 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
88 m²
Perceel
435 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers