fbpx

Karolina Kilian

Van Polen naar Nederland verhuizen is een ontzettend ingewikkeld proces. Zeker als u als Poolse werknemer in Nederland een huis wilt kopen. De taal, de regels en het proces kunnen flinke barrières vormen. De oplossing? Die hebben wij dankzij Karolina Kilian. Zij is onze Poolse makelaar die u professioneel begeleidt bij het kopen van een huis in Nederland. Met haar grote kennis van de Nederlandse woningmarkt bent u verzekerd van een goede woning tegen een scherpe prijs. Maak kennis met Karolina Kilian.

Sleutel tot wonen in Nederland

De expertise van Karolina opent deuren voor Poolse werknemers die in Nederland willen wonen. Zij spreekt Pools en Nederlands en kan zich door haar Poolse achtergrond goed verplaatsen in uw situatie. Lang geleden is zij namelijk ook met haar familie naar Nederland gekomen om een nieuw leven op te bouwen. Dankzij haar ervaring en kennis is zij de sleutel tot uw toekomst in Nederland.
 

Huis kopen in Nederland

Wat kan Karolina voor u betekenen? Zij kan u adviseren en begeleiden vanaf het begin tot het einde. Hiermee bedoelen we de voorbereiding van de aankoop, de aankoop zelf, maar ook de periode daarna. Zij zorgt ervoor dat het gehele proces soepel en professioneel zal verlopen. Een huis kopen in Nederland is immers niet iets wat u elke dag doet. Daarom wil deze Poolse makelaar in Nederland u graag bijstaan tijdens dit ingewikkelde proces. Is uw interesse gewekt? Zij gaat graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u aan om uw wensen en mogelijkheden te bekijken. Mochten we akkoord krijgen, dan kan ze direct een indicatie geven van de hoogte van de hypotheek. Ook kunnen wij de bezichtiging plannen, de onderhandelingen en de complete papierafhandeling verzorgen.
 

Betrokken ervaringsdeskundige

Karolina: “Ik begeleid Poolse mensen die ook een toekomst in Nederland willen opbouwen. Van het eerste gesprek en de bezichtiging van de woning tot en met het tekenen van de overeenkomst bij de notaris: ik ben erbij. Klanten kunnen mij alles vragen. Ik ben ervaringsdeskundig en echt betrokken. Ik ken de situatie en kan hen goed helpen en van advies voorzien. Het klinkt als een cliché maar het is de waarheid: als de klant blij is, ben ik dat ook.”
 

Kennis van de Nederlandse woningmarkt

Bij Karolina draait het allemaal om u. Zij wil dat u tevreden bent met uw aankoop, blij bent in uw nieuwe huis, gelukkig in uw omgeving én dat u financieel gezond bent. En blijft. Zij geeft u dan ook altijd een betrouwbaar, eerlijk en open advies. Passend bij uw wensen en uw levensstijl. Karolina: “Het kopen van een huis is een groot besluit. Dat neemt u niet zomaar. Daar denkt u zorgvuldig over na. Hoe lang wilt u in Nederland blijven? Waar wilt u wonen? Wat voor huis zoekt u? Wij helpen u met het vinden van de antwoorden. Ik spreek uw taal, ken de ins en outs van de Nederlandse regelgeving en ik heb flink wat ervaring en kennis van de Nederlandse woningmarkt. Bij mij weet u altijd waar u aan toe bent. Ik geef betrouwbare adviezen en reken een eerlijke prijs voor mijn diensten.”
 

Duidelijk financieel plaatje

“Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur.”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Woonopp.
87 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
110 m²
Perceelopp.
137 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
68 m²
Perceelopp.
70 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers