Kadir Erol

Mijn naam is Kadir Erol en ik ben een gespecialiseerde makelaar in de regio’s Utrecht en Amersfoort. Ik bied diensten aan in zowel Engels, Turks als Nederlands en richt me specifiek op Turken die recent uit Turkije zijn gekomen of in Nederland wonen. Dankzij mijn Turkse achtergrond kan ik me goed inleven in de woonwensen met bijbehorende specifieke vraagstukken.

Als onderdeel van de RE/MAX familie, ben ik trots om te werken voor een bedrijf met een rijke geschiedenis van 50 jaar en een uitgebreid netwerk. Ik ben gespecialiseerd in de koop en verkoop van onroerend goed, aan- en verhuur en commercieel vastgoedinvesteringen. Ik gebruik hierbij mijn connecties in zowel Nederland als Turkije om mijn klanten de beste service te bieden.

In ons kantoor werken we met een teamgeest, geleid door onze kantooreigenaar Myriam en haar broer Peter; Peter is tevens onze hypotheekadviseur. Samen met mijn collega-makelaars, elk gespecialiseerd in hun eigen regio, bieden we uitgebreide en geïntegreerde diensten aan onze klanten. Altijd met een glimlach want makelaar zijn, is onze passie. Met 23 kantoren in heel Nederland, biedt RE/MAX een uitgebreid service netwerk.

Ik ben hier om u te helpen met al uw vastgoedbehoeften. Aarzel niet om contact op te nemen.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden