José Faber

https://www.makelaars-in-leiden.nl/makelaars/jose-faber/

José Faber is makelaar in Oegstgeest voor de Bloemenbuurt en Oudenhof (Schildersbuurt en Zeeheldenwijk). Zij zorgt voor optimale ontzorging bij de verkoop of aankoop van uw huis in Oegstgeest.

Eigen ervaring

José: “In 2010 ben ik voor het eerst met RE/MAX in aanraking gekomen door de verkoop van mijn eigen woning. Door de enthousiaste aanpak van de destijds verkopend makelaar, ben ik zelf gaan nadenken over een carrière in de makelaardij, met name omdat ik al jaren in het bezit ben van het makelaarsdiploma.”

Scherpe onderhandelaar

“Ik heb voorheen gewerkt bij grote financiële ondernemingen, maar dan aan de andere kant van het speelveld. Ik financierde onder andere verhuurd onroerend goed voor (professionele) beleggers en heb daar geleerd een scherpe onderhandelaar te zijn. Een kwaliteit die nu uitstekend van pas komt bij zowel de aan,- als verkoop van een woning. Voor mijn klanten wil ik mijn belangrijkste kwaliteiten inzetten zoals professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid.”

Strategie en ontzorging

“Bij de verkoop van een huis in Oegstgeest help ik met een persoonlijk uitgekiende strategie en zorg daarmee voor een optimaal resultaat. Ik begeleid en ontzorg mijn klanten zoveel mogelijk zodat ze geen omkijken hebben naar het hele verkooptraject. Dit geldt vanzelfsprekend ook bij de aankoop van een huis in Oegstgeest. Ik zorg ervoor het huis tegen de scherpste prijs kan worden aangekocht en neem de administratieve afhandeling voor mijn rekening. Ook hierbij is optimale ontzorging het sleutelwoord.”

Uw wijkmakelaar

Bekijk de wijken en woningaanbod in de Bloemenbuurt en Oudenhof (Schildersbuurt en Zeeheldenwijk) in Oegstgeest en het hele woningaanbod van José Faber.

Nieuw aanbod
Woonopp.
85 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
134 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
168 m²
Perceelopp.
143 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers