Joris van Geffen

Ik ben geboren in Belfeld (Limburg) en met een aantal tussenstops opgegroeid in het Brabantse Waalwijk. Ondertussen woon en werk ik vanaf 2014 met plezier in het mooie Almere.

Na mijn studie Evenementen Organisatie heb ik een tijdje in Oostenrijk gewerkt als snowboardleraar. Maar toch lag hier niet mijn passie……

Door het werk van mijn ouders ben ik binnen Nederland diverse keren verhuisd. Hierbij heb ik al van kinds af aan ervaren dat het belangrijk is een woning te vinden waar je je meteen thuis voelt en waar je fijn in woont. Bij de aankoop én verkoop van een huis speelt emotie een grote rol.

Bij terugkomst uit Oostenrijk kwam ik in contact met een makelaar in Almere die mij de mogelijkheid gaf om het mooie vak te leren. Sindsdien ben ik met veel plezier actief in de makelaardij van Almere waarbij ik in 2018 zelfstandig makelaar ben geworden. Ik heb als jonge ondernemer mijn passie gevonden en combineer dat met een dosis vakkennis, ervaring en energie. Ik neem uw zorg uit handen en denk in kansen en creatieve oplossingen.

Een huis kopen of verkopen doe je niet alleen maar tijdens kantoortijden.

Ik ben daarom 365 dagen per jaar van 08.00 tot 22.00 uur bereikbaar en beschikbaar voor rondleidingen en vragen. U kunt daardoor in alle rust uw oriëntatie, activiteiten en beslissingen rondom de (ver)koop van uw woning aanpassen aan uw agenda.

Mijn uitdaging is een totaalbeeld van uw wensen en behoefte te krijgen om samen met u dié woning te vinden die bij u past.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Woonopp.
70 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
90 m²
Perceelopp.
121 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
145 m²
Perceelopp.
125 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers