Jody Bouchez

Jody Bouchez, Dè aankoop- en verkoopmakelaar die het net even anders doet!

Mijn naam is Jody Bouchez, zelfstandig makelaar bij RE/MAX Dè Makelaar. Ik ben een communicatief sterke en zeer klantgerichte makelaar. Met mijn doorzettingsvermogen en flexibele instelling haal ik het hoogste rendement uit de aankoop of verkoop van een woning. Mijn aanpak staat voor intensieve persoonlijke aandacht, zorg voor een goede en totaal andere presentatie van uw woning dan de gemiddelde makelaar dit doet, begeleiding voor, tijdens en na het verkooptraject en indien gewenst volledige financiële begeleiding.

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. Dat betekent dat mijn klanten gebruik kunnen maken van een groot internationaal netwerk en mijn lokale expertise. Binnen dit netwerk werken we als zelfstandige makelaars. Die zelfstandigheid vertaalt zich in een grote mate van betrokkenheid. Ik ben vrijwel altijd bereikbaar, ook in de avonden en de weekenden en ik begeleid mijn klanten van het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht en daarbuiten. Als actieve makelaar doe ik er alles aan om het maximale rendement te halen uit de koop of verkoop van uw woning.

Meer weten over mijn werkwijze met volledige ontzorging bij aankoop en/of verkoop? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek te bespreken.

Graag maak ik geheel vrijblijvend en zonder kosten een waardebepaling van uw woning.

Neem contact op via telefoon +316 21 33 96 15 of e-mail jodybouchez@remax.nl

Nieuw aanbod
Wonen
46 m²
Perceel
400 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
136 m²
Perceel
224 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Wonen
138 m²
Perceel
267 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
93 m²
Perceel
215 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
66 m²
Perceel
84 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers