Job Kersten

Met daadkracht en toewijding, dat is mijn Job!

Het kopen of verkopen van een woning is voor de meeste mensen een zeer bijzondere gebeurtenis. Om deel uit te maken van die gebeurtenis is waar ik het voor doe. Mijn motto is: “Geld koopt geen woningen, maar mensen kopen woningen” . Ik ben een mensen mens!
 

Graag stel ik mijzelf aan u voor:

Mijn naam is Job Kersten. Ik ben 41 jaar en zoon van ras ondernemers. In horeca, architectuur en vastgoed. Deze combinatie is in het makelaars vak een zeer krachtige mix van eigenschappen. Om dit prachtige beroep uit te mogen oefenen voor RE/MAX Gildenhof vervuld mij met trots. En me te mogen richten op de omgeving van Amersfoort waar ik met zeer veel plezier woon, en mijn kinderen zie opgroeien, nog veel meer. Het mogen ondernemen, maar toch deel uitmaken van een wereldwijde familie maakt het aangesloten zijn bij RE/MAX zo bijzonder.
 

Een goede aanbeveling zegt meer dan een gelikte advertentie. Door altijd maatwerk te leveren en de wensen van mijn opdrachtgevers als speerpunten te maken, maak ik het verschil. Dat verschil maakt een tevreden klant en die zorgen weer voor een positieve mond op mondreclame. Dat is mijn drijfveer.
 

EEN HUIS VERKOOPT ZICHZELF! Dat is helemaal waar.

De makelaar creëert de voorwaarden voor het optimale verkoopopbrengst. Omdat wij samen werken met de beste fotografen, stylisten en andere experts zorgen wij dat uw woning extra opvalt op de markt.

Dat in combinatie met een juiste verkoopstrategie zorgt voor reuring en reuring is wat je wil hebben bij het verkopen van een huis. En dat wij daar uitstekend in slagen, zeggen de cijfers. Zowel in klant tevredenheid, expertise als behaald verkoopopbrengst scoren wij bijzonder hoog.
 

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Bel of App voor een  telefoon gesprek of afspraak. 

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Wonen
183 m²
Perceel
175 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
132 m²
Perceel
393 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
103 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers