Jelle de Beer

Jelle de Beer is onze gespecialiseerde makelaar voor Boxtel. Als inwoner van de wijk Breukelen kent hij de gemeente als geen ander. Met zijn all-in service verzorgt hij het hele aankoop- en verkooptraject van zijn klanten tot in de kleinste details. Maak kennis met Jelle de Beer.

Maximaal resultaat

Jelle de Beer begon zijn carrière in de financiële dienstverlening. Als hypotheekadviseur deed hij veel ervaring op met hypotheken, verzekeringen en leningen. Jelle: “Ik was dagelijks bezig met taxatierapporten en koopovereenkomsten. Dit bleek een goede basis te zijn voor mijn overstap naar de makelaardij. Want de financiële haalbaarheid van een aankoop is even belangrijk als verliefd worden op een woning. Zo bied ik mijn klanten een realistisch beeld bij aankoop. Bij verkoopbemiddeling zorg ik voor het maximale resultaat.”

Volledig ontzorgen

“Het mooie van makelaar zijn vind ik dat je een positieve bijdrage levert aan belangrijke ‘life-events’ van klanten. Een huis kopen of verkopen is vaak de grootste transactie die mensen in hun leven doen. Heel spannend. Vaak weten ze niet wat er allemaal bij komt kijken. Als je dan van kastje naar de muur wordt gestuurd door verschillende contactpersonen, kan je er behoorlijk onzeker van worden. Dat is jammer van. Dit moment moet juist een feestje worden. Daarom verzorg ik het aankoop- en verkoop traject van A tot Z. Met mijn all-in service ontzorg ik mijn klanten volledig. Van intake, taxatie, hypotheek, verzekeringen tot en met de afhandeling bij de notaris. Eén contact die alles regelt.”

RE/MAX service

“Ik heb me aangesloten bij RE/MAX omdat ik een lokale makelaar wil zijn met een internationaal netwerk. Ook het zelfstandige aspect vind ik belangrijk. Bij RE/MAX zijn we namelijk allemaal zelfstandige makelaars. Voor klanten betekent dit dat we 24/7 bereikbaar zijn, ook ’s avonds en in het weekend. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is. En we bouwen een band voor de toekomst op. Klanten krijgen altijd te maken met één contactpersoon die alle zaken voor hen regelt.”

Ook hypotheken en verzekeringen

“Ik bied een complete dienstverlening. Dat betekent dat ik behalve bemiddeling in aankoop en verkoop van woningen, ook adviseer op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Op die manier wil ik een life-time-relationship aangaan met mijn klanten. Daarmee kunnen ze ook na aankoop en verkoop rekenen op mijn klantgerichte service.”

Gedegen hypotheekadvies

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Typisch Jelle de Beer
  • Persoonlijke aandacht & betrokkenheid
  • Begeleiding van het gehele traject
  • Eén gezicht, korte lijnen
  • Flexibel en secuur
  • Eerlijk zaken doen
  • Nakomen van afspraken
  • Duidelijke en tijdige communicatie
  • Op een actieve wijze uw belangen behartigen
  • Goede bereikbaarheid, ook buiten kantooruren
  • 7 dagen per week doe ik bezichtigingen!
Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Woonopp.
106 m²
Perceelopp.
191 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
53 m²
Perceelopp.
414 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
125 m²
Perceelopp.
210 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers