Jannes Munsterman

Uw succes is mijn succes. Specialist in tevreden opdrachtgevers. Mijn werkwijze is: maak het nooit mooier dan het is. Zo stel ik nooit teleur en overtref ik iedere verwachting. Klantbeoordeling op Funda 8.7.

Graag stel ik mijzelf aan u voor:
 

Mijn naam is Jannes Munsterman. Geboren in 1988, boerenzoon, samenwonend en vader van twee dochters en ben voor RE/MAX-makelaar in de stad Utrecht en omgeving Zeist. Utrecht heeft mijn hart veroverd. Het is een prachtige stad. Ik woon zelf in Zeist.

Eind 2016 ben ik aanraking gekomen met RE/MAX Utrecht en was meteen enthousiast. Ondernemerschap, gedrevenheid en het verschil willen maken in de markt is wat een RE/MAX-makelaar drijft. Heerlijke cultuur om in te werken. Met de combinatie dat het echt mensenwerk is en dat geen dag hetzelfde is ben ik ben heel blij met vak: makelaar!

Uw succes is mijn succes, ik verdien mijn eigenbrood ermee. Voor mij is een succesvolle aan- of verkoop het beste wat mij kan overkomen. Van goed werk komt meer werk. Dat dit werkt heeft zich al genoeg keren bewezen. RE/MAX is wereldwijd nummer één.
 

Wilt u uw huis verkopen of heeft u toekomstplannen om ooit verhuizen: ik kom vrijblijvend en zonder kosten bij u langs. Ik ben gemakkelijk te bereiken via WhatsApp en of bel: 0630181739.
 

Met hartelijke groet,
 

Jannes Munsterman

Nieuw aanbod
Wonen
56 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
136 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Wonen
29 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
106 m²
Perceel
110 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
115 m²
Perceel
160 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers