Jan-Jaap de Vin

Uw aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Barendrecht, Rhoon en omstreken.

WAT KAN IK VOOR U DOEN ALS AANKOOPMAKELAAR OF VERKOOPMAKELAAR?

Als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Barendrecht, Rhoon en omgeving zet ik mij in op het gebied van woningen. Ik zie het als mijn taak om u te adviseren met reĆ«le waardebepalingen, de juiste marketing in te zetten en dit alles met maximale persoonlijke aandacht. In 2020 heb ik weer een award gewonnen, uitgereikt op basis van mijn prestaties en service bij het aankopen en verkopen van huizen. 

Ik begeleid u bij het hele verkoop en/of aankoop proces van uw woning op een persoonlijke wijze tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Uiteraard kunt u ook na de overdracht van het huis bij mij terecht voor advies of ondersteuning. 

Ook nu is de persoonlijke inzet van de makelaar van grote betekenis bij de verkoop en aankoop van een woning. Mijn zelfstandig ondernemerschap garandeert u maximale service, hoge kwaliteit van dienstverlening, klantvriendelijkheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en dit alles met vakkennis en enthousiasme. 

Misschien heeft u plannen om op korte of lange termijn van woonomgeving te gaan veranderen, bent u op zoek naar uw droomhuis, of denkt u er over om na jaren huren een woning te gaan kopen? 

Ik ben u graag van dienst. 

BENT U BENIEUWD WAT MIJN OPDRACHTGEVERS VAN MIJN DIENSTVERLENING ALS AANKOOPMAKELAAR EN VERKOOPMAKELAAR VINDEN?

Wilt u beoordelingen van onze opdrachtgevers bekijken klik dan hier: opdrachtgevers aan het woord

KvK 64905659

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden