fbpx

Jacqueline van Amerongen

Een persoonlijke aanpak op maat, omdat een huis niet alleen steen is… maar ook emotie.

Wie ben ik?
Als uw persoonlijke makelaar sta ik met passie garant voor een vlotte aankoop of verkoop van uw woning. Mijn bedrijf is onderdeel van de wereldwijd gevestigde franchiseformule “RE/MAX”, de grootste makelaar ter wereld. 

Hoe werk ik?
Mijn ‘anders-dan-anders-aanpak’ is een aanpak die staat voor intensieve persoonlijke aandacht en zorg voor de presentatie van uw woning en de begeleiding voor, tijdens en na het verkooptraject. 
Een aanpak waarbij ik er voor u ben en met u samen werk op een basis van volledig vertrouwen. Ik raak snel de kern bij klanten, werk op een vernieuwende wijze en heb een no-nonsense aanpak. Graag maak ik heldere en duidelijke afspraken en kom deze ook altijd na. 

Wat bied ik?
Als makelaar houd ik mij bezig met de verschillende disciplines van het boeiende makelaarsvak: 

Verkoopbegeleiding:
Heeft u besloten om uw huis te verkopen, dan komt er veel op u af. Wat is een reële waarde, hoe presenteer ik mijn huis het meest optimaal, wat moet ik doen om mijn woning zo snel en goed mogelijk te verkopen? 
Er zijn veel vragen en beslissingen die genomen moeten worden. En dan is er misschien ook nog de emotie van het ‘loslaten’ van het huis. Ik bied u hierbij essentiële vakkundigheid vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris.

Aankoopbegeleiding:
Wilt u een nieuwe woning aankopen? Ik neem graag de gehele begeleiding voor mijn rekening.: Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. U kiest de woning en ik doe de rest. Dit garandeert u rust en de zekerheid van een weloverwogen keuze.

Zorgeloos uw woning kopen of verkopen? Of een vrijblijvende waardebepaling? Neem gerust contact op met mij.
Ik ben telefonisch te bereiken op 06-22447640 of via email: jacquelinevanamerongen@remax.nl

Om u extra van dienst te kunnen zijn, is het tevens mogelijk om afspraken in de avond en in het weekend te plannen.

Graag tot ziens!

Jacqueline van Amerongen

Nieuw aanbod
Woonopp.
274 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
96 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
96 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers