Ilona Schuller

Uw RE/MAX Makelaar in Hoogvliet en omgeving.

RE/MAX doet het anders, RE/MAX doet het beter!

RE/MAX Totaal Makelaars is gevestigd in Hillegersberg, een van de deelgemeenten van Rotterdam. Serviceverlening staat hoog in ons vaandel, het belang van u als klant staat voorop en we staan altijd voor u klaar. Naast vooruitstrevendheid en gedrevenheid zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de kenmerkende waarden binnen onze organisatie! Wij zetten een woning niet te koop maar wij verkopen uw woning.

Alle makelaars en financieel adviseurs bij RE/MAX Totaal Makelaars zijn zelfstandig ondernemer, die met behulp van het unieke RE/MAX-concept hun klanten bedienen. Wij kunnen u een compleet pakket bieden van aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten, taxaties, huur- en verhuur van woningen. Uw full service makelaar met begeleiding van A tot Z. Door een uniek en uitgebreid marketingplan verkoopt een RE/MAX makelaar gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs dan andere makelaars.

EEN RE/MAX MAKELAAR…………

– werkt ook in de avonduren voor u.
– werkt ook in het weekend voor u.
– is voor u altijd een vast contactpersoon.
– is persoonlijk betrokken bij iedere opdracht.
– zorgt voor een optimaal bereik van uw woning.
– is zelfstandig ondernemer.
– houdt u altijd op de hoogte over het verkoopproces.
– wordt continu voorzien van vele sales trainingen.
– vindt het een eer om uw woning te mogen verkopen!

Bemiddeling in hypotheken en verzekeringen wordt verzorgd door onze Erkend Hypotheekadviseur. Op deze wijze kunnen wij u van een onafhankelijk advies voorzien. Er wordt bemiddeld voor vrijwel alle banken en verzekeraars, in hypotheken, schade- en levensverzekeringen.

Ons makelaarskantoor is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur tot 18:00 uur. Uiteraard kunt u de medewerkers van het kantoor na sluitingstijd bereiken op hun mobiele telefoon. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar !!!

Ons werkgebied is Rotterdam met alle daaromheen liggende gemeenten als Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Hoogvliet enz. Door het gigantische RE/MAX netwerk in inmiddels 70 landen, met 6.900 kantoren en ruim 98.000 collega makelaars kunnen wij u waar dan ook ter wereld van dienst zijn.

Uw woning verkopen? Aankopen? Hypotheek (over)sluiten? Of een vrijblijvende waardebepaling Bel RE/MAX 010-4535920 of loopt u gerust bij ons binnen. De koffie staat voor u klaar!

Snel verkopen tegen de juiste prijs

Op basis van No Cure No Pay

Ook ’s avonds en in het weekend

De betrokken makelaar!

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Wonen
78 m²
Perceel
120 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
108 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
75 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer