Hans Koppes

Professional in vastgoedbranche, gespecialiseerd in commerciële en bedrijfskundige vraagstukken

Bel of WhatsApp 06-46395611 of e-mail naar hanskoppes@remax.nl

Hans Koppes is directeur/eigenaar van de RE/MAX PRO en onze gespecialiseerde vastgoedadviseur. Naast verkoop, aankoop en verhuur heeft het team van Ton en Hans ook de exploitatie van eigen vastgoed en woningportefeuilles van beleggers in beheer. Daarnaast biedt het team vastgoedwaardering, vastgoed(her)ontwikkeling, vastgoedfinancieringen, verzekeringen en VvE beheer aan derden. Een sterk team, werkzaam vanuit Amsterdam-Zuid, dat door hechte samenwerking zorgt voor maximaal resultaat.

Niks aan het toeval overlaten

Hans Koppes: “Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam binnen de RE/MAX franchiseformule en was meteen enthousiast over de ondernemende mentaliteit van haar medewerkers en de professionele bedrijfscultuur die er heerst. Een moderne innovatieve aanpak, maximale klantgerichtheid en optimale service zijn de kernwaarden van de RE/MAX makelaars. Dus niet afwachten maar proactief zijn. Dat past helemaal bij de werkwijze die ik hanteer en daarnaast merk ik dat mijn klanten dat ook enorm aanspreekt. Wij zorgen niet alleen voor het verhuren, aankopen en verkopen van woonhuizen maar ook voor de ondersteuning van klanten bij alle commercieel vastgoed vraagstukken die daarbij komen kijken.”

Onafhankelijk financieel advies

Ons kantoor werkt samen met ‘Huis & Hypotheek – de Adviseurs van Amsterdam’. Zij bieden onafhankelijk financieel advies die u nodig heeft om uw woonwensen te realiseren. Hans: “Onze financieel adviseurs zullen u de verschillen uitleggen tussen de diverse marktpartijen die zij vertegenwoordigen. Daarmee heeft u alle vrijheid om de keuze te maken voor de hypotheek die het beste bij u past. De financieel adviseur kijkt naar uw leefsituatie en uw financiële wensen en mogelijkheden. Daarop volgt een selectie van partijen waarbij het advies kan worden afgesloten of aan gegaan.”

Minste zorgen, beste prijs

“Alle RE/MAX makelaars werken op zelfstandige basis, met ondersteuning van specialisten en op basis van de RE/MAX formule. Wanneer u voor onze makelaardij kiest, kunt u 100% aan inzet verwachten. Samen gaan wij op zoek naar uw droomwoning, bedrijfspand of investeringsproject. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid in combinatie met een hoge kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons duidelijke stappenplan kopen wij uw woning of kantoorpand aan in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen en tegen de beste prijs.”

Wanneer u het schikt

“Ik ben bij RE/MAX niet alleen in goed gezelschap van meer dan 140.000 professionele makelaars wereldwijd, wij zijn stuk voor stuk ook hardwerkende ondernemers. In een dynamische en internationale stad als Amsterdam ben ik ook buiten de standaard kantooruren bereikbaar voor opdrachten, adviezen en lopende zaken. Lokaal werk ik met de beste professionals op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit de transactie.”

Nieuw talent

Als kantooreigenaar is Hans continue op zoek naar nieuw talent voor de groei van Amsterdamse franchise vestiging. “Onze formule biedt volop kansen om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar. Dat kan vanuit een baan in de makelaardij maar ook als je een carrièreswitch wilt maken. Wij helpen onze kandidaten op weg met opleiding en coaching zodat ze een zachte landing maken in de dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt. Een ideale weg naar zelfstandigheid want ze kunnen altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Ze hoeven het wiel niet zelf uit te vinden.” Ben je of wil je makelaar worden in Amsterdam? Dan komt Hans Koppes graag met je in contact.

Nieuw aanbod
Wonen
127 m²
Perceel
281 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
111 m²
Perceel
119 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Verkocht

Er is geen aanbod gevonden