Erik Vos

Met kracht op koers
Krachtig. Met een helder doel voor ogen.
Focus en verbinding op u en uw doel
Omdat ik geloof dat aandacht en het centraal zetten van uw wensen leidt tot het gewenste resultaat
Met hart en ziel
Duurzaam en aantrekkelijk
Voor uzelf en uw (woon-)omgeving

Mijn drijfveer is om te zorgen voor een positieve en onbezorgde begeleiding met een optimaal resultaat! Door met vertrouwen in te zetten op een mooi resultaat en met aandacht voor elkaar, worden keuzes gemaakt om met plezier te kunnen genieten van de woonomgeving. Mijn missie is dan ook het bemiddelen in een woonomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Erik Vos
Integer, ondernemend, bevlogen, resultaatgericht en betrouwbaar. Oog voor mensen en hun wensen. Maar ook voor samenwerking, want samen kom je verder. De rode draad in mijn loopbaan is de verbinding maken tussen mensen en de markt .

Voor mij is het niet zomaar een huis aan- of verkopen, het is het persoonlijke gevoel dat ik wil realiseren. Ik sta voor een persoonlijke begeleiding en daarmee breng ik uw wensen zo goed mogelijk en helder in kaart met een passend advies. Wat is een reële waarde? Wat zijn uw wensen ten aanzien van een woning en de woonomgeving? Wat is de juiste strategie om de markt in te gaan? Door u op de juiste manier te begeleiden, nemen wij samen de juiste beslissingen van het eerste contact tot ver na de overdracht bij de notaris!

Mijn ondernemerschap en persoonlijke  betrokkenheid garandeert u maximale service en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Ik zet mij vol overgave voor u in op flexibele werktijden, met een duidelijk doel voor ogen.

Lokaal betrokken
Vanuit mijn werk ben ik bekend en betrokken met de omgeving. Bovendien ben ik zelf ook woonachtig in deze regio, ben ik betrokken bij businessclubs, ondernemers en het lokale verenigingsleven. Hierdoor weet ik ook als aankoop- en verkoopmakelaar precies wat er lokaal speelt.

Waarom UW makelaar
Als UW makelaar ben ik krachtig in het geven van advies met een persoonlijke begeleiding. Een makelaar die lokaal bekend en betrokken is en waar uw wensen centraal staan en persoonlijke aandacht nog gewoon is. Samenwerkend met collega’s die allemaal als zelfstandig ondernemer garant staan voor hun klant, maar waar ook de krachten van elkaar binnen REMAX worden benut. Mensen die oog hebben voor de wensen van de klant, die de markt op hun duimpje kennen en die met elkaar de kennis en ervaring delen om voor u het beste resultaat te boeken.

 

EEN GREEP UIT DE REACTIES VAN MIJN OPDRACHTGEVERS:

“Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! De makelaar heeft ons heel goed begeleid met de verkoop van onze woning en heeft goede adviezen gegeven.
Ons huis was binnen 1 dag verkocht.”

“Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Erik is een aanrader. Hij is duidelijk en geeft altijd het beste advies. Hij heeft ons heel goed met onze verkoop begeleid. Erg bedankt Erik”

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen bij de aan- of verkoop van een woning? In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertel ik u hier graag meer over.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-57585985 of stuur een email naar evos@remax-mg.nl

Met vriendelijke groet,
Erik Vos

Erik Vos
Bekijk aanbod Erik Vos RE/MAX Makelaarsgroep  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

  • Gesproken talen: