Elsa Kreuze

Als zelfstandig makelaar heb ik me bewust aangesloten bij de RE/MAX organisatie omdat dit de grootste en succesvolste makelaarsonderneming ter wereld is. Ook in Nederland is RE/MAX een belangrijke speler op de huizenmarkt met kantoren door het hele land. 

Een klantvriendelijke benadering en een langdurige relatie met onze klanten zijn onze voornaamste doelen. Of anders gezegd: niet pandgericht maar klantgericht!

Persoonlijk, betrokken en actief zijn sleutelwoorden binnen mijn manier van werken. Als makelaar hou ik van een persoonlijke benadering. Ik betrek de klant graag bij het hele proces en hou ze op de hoogte van de ontwikkelingen, wat er gebeurt, waarom dat gebeurt en welke stappen ik ga nemen waardoor het hele proces zeer transparant verloopt. Ik ben zeer betrokken bij de aan-, of verkoop van uw woning, dit is immers een zeer belangrijke stap in uw leven! Daarom ben ik ook altijd persoonlijk bereikbaar voor vragen en begeleid ik alles zelf; u heeft gedurende het hele proces alleen met mij te maken.

Als actieve makelaar stel ik bij elke verkoop een persoonlijk marketingplan op specifiek gericht op de verkoop van úw woning. Daarbij kijk ik steeds naar welke marketingmethodes het beste passen bij uw woning en uw persoonlijke situatie. Samen bepalen we welke methodes we in gaan zetten.

Spreekt deze manier van werken u aan en heeft u plannen om een woning te kopen of verkopen, of bent u benieuwd wat uw woning op dit moment waard is? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een gratis waardebepaling. Dan kom ik bij u langs en kunnen we in een persoonlijk gesprek kijken wat ik ook voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken op 06-50692890.

Tot gauw!

Nieuw aanbod
Wonen
154 m²
Perceel
4.600 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Wonen
95 m²
Perceel
350 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
124 m²
Perceel
260 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Wonen
160 m²
Perceel
96 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers