fbpx

Denny Peneux

Met zijn ondernemende, doortastende aanpak haalt hij maximaal resultaat uit de aankoop of verkoop van uw woning.

Assertief en ondernemend

Denny: “Het verkopen van vastgoed is voor mij altijd al een droom geweest. Als sales man zie ik de makelaardij als het ultieme werkgebied. Je combineert namelijk juridische aspecten met technische zaken. En dan heb je ook nog eens het menselijke gedeelte zoals gevoel en beleving. Mijn opleiding in management, economie en recht komt hierin helemaal tot z’n recht. Ik ben ondernemend, assertief en doortastend en wil graag het maximale uit een deal halen. Doordat ik al lang onderneem heb ik een brede kennis vergaard.”

Ontzorgen bij aankoop

“Bij het kopen van een huis komt heel veel kijken. Het is dan ook van groot belang dat alles goed op orde is en dat alle benodigde zaken goed geregeld zijn. Daar gaat een hoop tijd in zitten. Veel kijken, voelen en proeven. Want daar draait het om in uw huizenjacht. U moet het juiste gevoel krijgen bij de woning die helemaal bij u past. Ik help daarbij. Ik neem alle bijkomende rompslomp uit handen zodat u zich volledig kunt richten op het vinden van uw nieuwe habitat. Na een gedegen analyse van uw wensen ontzorg ik u in het hele aankooptraject.”

Goed beslagen ten ijs

“Zodra een woning uw aandacht heeft getrokken onderzoek ik zaken zoals eventuele gebreken en noodzakelijke reparaties, onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, relevante gegevens in het Kadaster en de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren. Zo komen we goed beslagen ten ijs voordat we een bod doen. Belangrijk, want goede kennis van zaken doet de zaken vloeiend en snel verlopen.”

Maximaal rendement bij verkoop

“Het verkopen van uw huis gaat veel verder dan alleen de woning op internet plaatsen en hopen op een goed bod. Daar gaan uitgebreide presentaties en een uitgekiende verkoopstrategie aan vooraf. Door mijn marktkennis en de kennis van mijn collega’s kan ik uw huis optimaal in de markt zetten. Zodat de juiste koper zich aanbiedt en we uw huis met het hoogst haalbare rendement verkopen.”

RE/MAX Service

“RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en blijft groeien. Het succes van RE/MAX zit ‘m in de combinatie van een gedegen organisatie en zelfstandige makelaars. Daardoor kunnen de makelaars ook hun eigen netwerk en kennis inbrengen naast de expertise van het lokale kantoor. Deze win-win situatie maakt RE/MAX de beste in de markt. Daarnaast geeft de persoonlijke aandacht en net dat extra stukje wat wij doen, een ervaring waar je als klant alleen maar van kan dromen.”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden