Cindy de Groot

Voor optimaal resultaat en ondernemend talent!

Maak kennis met de kenners van Brabant.

Bij RE/MAX Optimus Makelaars, de Makelaars van Brabant, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand maar de klant centraal. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden.

Voor diverse gebieden van Brabant hebben wij gespecialiseerde makelaars. Zij weten alles over de omgeving, toekomstplannen en de waardeontwikkeling van de huizen. De jarenlange ervaring van onze makelaars betekent voor u vooral de zekerheid van een goede onderhandeling. De hoogste prijs bij verkoop. De laagste prijs bij aankoop. En als u uw huis wilt verhuren, dan bent u zeker van optimaal rendement en zorgeloos beheer. Maak kennis met onze kenners van Brabant. Ze staan u graag te woord voor een oriƫnterend gesprek, gratis waardebepaling of een bezichtiging.

Wij zijn een full service makelaardij. Bij de aankoop of verkoop van uw woning in Brabant willen wij u zo compleet mogelijk van dienst zijn. We begeleiden u in het hele traject. Maar ook daarna helpen we u graag met het kiezen van een hypotheek of het afsluiten van verzekeringen.

Diepgaande kennis en grote ervaring met de Brabantse huizenmarkt;
Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers;
Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren;
No Cure, No Pay;
Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld;
Optimaal bereik van uw woning, nationaal en internationaal;
Korte verkooptijd;
Up-to-date kennis;
Alle onroerend goed service onder 1 dak;
Keurmerken en certificaten;

Nieuw aanbod
Wonen
122 m²
Perceel
351 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Verkocht
Wonen
90 m²
Perceel
186 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
110 m²
Perceel
216 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
95 m²
Perceel
243 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers