Bernard Smits

Je wilt je huis verkopen of kopen of je hebt een kennis die zijn huis wil verkopen of je hebt een kennis die een huis zoekt of je weet iemand die zijn huis wil verkopen of zoekende is.

Een huis verkopen of juist een ander huis kopen. Dat zijn belangrijke en emotionele momenten in ons leven. Een huis is namelijk meer dan een plek om in te wonen. Het is dé plek of locatie waar je herinneringen gaat maken of gemaakt hebt en die je bij verkoop van je huis moet achterlaten. Daar komt dus meer bij kijken dan alleen maar een financieel plaatje. Er komt ook gevoel bij kijken. En om dat gevoel in goede banen te krijgen heb je iemand nodig die ook met datzelfde gevoel jou naar die volgende fase in het leven kan begeleiden.

Mijn naam is Bernard Smits en ik kan je daarbij begeleiden. En daarbij geen verkoop of aankoop is hetzelfde. Jouw huis heeft bijvoorbeeld bij verkoop een andere doelgroep, vanwege grootte, locatie en/of specifieke aanpassingen, dan bijvoorbeeld het huis van de buren.

Ik kan jou adviseren over de beste aan- of verkoopstrategie en de best reële aankoop-of verkoopprijs. De kunst is goed te luisteren naar elkaar en wensen uit te spreken, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Het lijkt heel vanzelfsprekend maar in de praktijk gebeurt dit te weinig tussen makelaar en verkoper/koper. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen we voor het complete aan- of verkoopproces. Maar we doen het wel in de ‘STIJL’ die bij je past. Jouw STIJL.

Bij de verkoop van een woning draait alles om de presentatie. Het gaat met name om gevoel en beleving. Daarom besteedt ik daar dan ook extra veel tijd aan. Middels een uitgestippeld marketing stappenplan gaan ik na wie de mogelijke kopers zijn, hoe ik die het beste kan bereiken en welke presentatie (STIJL) past bij de verwachting van die potentiële koper. Onze fotograaf maakt met behulp van styling de mooiste foto’s van de woning. Vervolgens wordt er een mooie brochure van de woning gemaakt met de foto’s en de plattegronden.

Bij RE/MAX ben je zelfstandig maar niet alleen. De kracht van RE/MAX (wereldwijd nummer één en aanwezig in meer dan 100 landen) is een team van zelfstandig werkende makelaars waar kennis en ervaring worden gedeeld. Ondernemerschap, gedrevenheid en het verschil willen maken in de markt is wat een RE/MAX makelaar drijft. Heerlijke cultuur om in te werken.

Samenwerkend met dit grote netwerk van collega makelaars en daarmee een grote kennis van de markt met een combinatie van echt mensenwerk, werk ik op een actieve manier om uw woning tegen de beste voorwaarden en prijs te verkopen. Samen sta je tenslotte sterk! Ik sta dus niet alleen in de begeleiding van ons verkoopsucces!

Daarbij ontzorg ik je volledig! Jouw woning is ‘mijn’ zorg! Ik zorg ervoor dat de verkoop van je woning zorgeloos kunt beleven en met succes wordt afgesloten!.

Wil je ook je huis in STIJL en met gevoel verkopen of heeft u toekomstplannen om binnenkort te verhuizen. Ik kom graag en vrijblijvend en zonder enige kosten bij u langs. Ik ben gemakkelijk te bereiken, ook in avonduren en weekend, via mail bernardsmits@remax.nl, WhatsApp, Facebook, Instagram of bel 038 – 200 47 77. Liever meteen persoonlijk kennismaken? Stap gerust binnen voor een kopje koffie of thee. Je vindt ons kantoor aan de Middelweg 401.

Nieuw aanbod
Wonen
155 m²
Perceel
213 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Wonen
70 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
125 m²
Perceel
1.295 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Wonen
121 m²
Perceel
173 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers