André Hesterman

Uw klantgerichte makelaar

– Aan- en verkoop van woningen in Hoorn e.o.

– Wijkmakelaar van de Grote Waal in Hoorn 

Graag stel ik mijzelf aan u voor:

Mijn naam is André Hesterman, gehuwd, vader van twee dochters en ik ben de makelaar voor RE/MAX in uw wijk de Grote Waal in Hoorn. Waarom de Grote Waal in Hoorn? Ik woon zelf al geruime tijd in de Grote Waal en ken daardoor de wijk als mijn broekzak. Uiteraard kan ik u ook van dienst zijn in wijken buiten de Grote Waal.

In 2014 ben ik met RE/MAX in aanraking gekomen en was meteen enthousiast. De manier van werken, denken maar bovenal klantgericht handelen sprak mij enorm aan. Niet voor niets is onze slogan: niet pandgericht maar klantgericht. Dit houdt in proactief de markt benaderen en actief het huis verkopen en/of aankopen. Makelen is mensenwerk en daarmee maak ik graag het verschil. Betrouwbaarheid en eerlijkheid en u als klant voorzien van een goed gedegen advies, staan bij mij hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en doen wat je belooft is voor de een bijzonder en voor mij vanzelfsprekend.

Ik wil graag dicht bij de mensen en de ondernemers staan en ben daarom regelmatig te vinden in de wijk. Alleen op deze manier kom je veel te weten over de wijk. Naast het makelen tennis ik regelmatig en uiteraard doe ik dat bij TV de Hulk, de tennisvereniging in de Grote Waal.

Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer! U kunt daarom rekenen op 100% inzet, wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid ook in de avonduren en in het weekend. Met behulp van ons marketing stappenplan verkopen wij uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogst mogelijke prijs. 

Gaat u binnenkort verhuizen of weet u iemand die binnenkort gaat verhuizen? Zo ja, dan kom ik graag met u of hen in contact om een plan van aanpak te bespreken. Geheel vrijblijvend en zonder kosten kom ik graag bij u langs. Bel mij voor een afspraak op nummer: 06- 52011883 of stuur een mail naar andrehesterman@remax.nl

Met vriendelijke groet, 

André Hesterman
KvK nummer: 37156732 
andrehesterman@remax.nl

Nieuw aanbod
Woonopp.
54 m²
Perceelopp.
85 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
150 m²
Perceelopp.
1.742 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
124 m²
Perceelopp.
258 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
116 m²
Perceelopp.
144 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
110 m²
Perceelopp.
361 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
122 m²
Perceelopp.
121 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers