Alex Basmaci

Makelaar voor Hoofddorp en de Haarlemmermeer

Bel of WhatsApp 06-20555671 of e-mail naar alexbasmaci@remax.nl

Alex Basmaci is onze lokale makelaar, gespecialiseerd in koop, aankoop en verhuur van woningen in Hoofddorp. Hij is er geboren, getogen en woont er al lang met veel plezier. Alex is gepassioneerd over zijn vak en heeft diepe wortels in de regio. Hij heeft een sterke band met Hoofddorp en is daarnaast actief in de hele Haarlemmermeer. Met aanstekelijk enthousiasme zorgt hij ervoor dat de aan- en verkoop en tevens de verhuur van uw woning tot maximaal resultaat leidt. Maak kennis met Alex.

Kenner van Hoofddorp

Alex: “Hoofddorp is niet alleen de plek waar ik werk, het is mijn thuis. Ik ben hier opgegroeid, heb er vrienden en kennissen gemaakt en heb de stad volledig leren kennen. Mijn sterke band met Hoofddorp stelt me in staat om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding die gebaseerd is op echte lokale kennis.”

Persoonlijke benadering

“Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke benadering en toewijding aan uw doelen. Ik begrijp dat elke vastgoedtransactie uniek is, en ik luister aandachtig naar uw wensen en behoeften. Ik zet die noodzakelijke extra stap om het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om het vinden van uw droomhuis, de verkoop van uw huidige woning, of de verhuur van vastgoed, ik zorg ervoor dat het een succes wordt.”

Kansen in de regio

“De Haarlemmermeer en Hoofddorp bieden volop kansen. Als inwoner van Hoofddorp en onderdeel van het team van RE/MAX Uw Makelaar, ken ik de lokale markt als mijn broekzak. Daarmee bent u verzekerd van optimale bemiddeling bij het zoeken naar een woning, het verkopen van uw woning of de verhuur ervan. Ik begeleid en adviseer u tijdens uw vastgoedreis in onze prachtige regio.”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden