Ivo van der Leek

Gespecialiseerd in oude en monumentale panden.

https://www.makelaars-in-leiden.nl/makelaars/ivo-van-der-leek/

Uw makelaar in Leiden e.o.! Tevens specialist in oude en monumentale panden.
Mijn naam is Ivo van der Leek. Ik ben aankoopmakelaar in en om Leiden en verkoopmakelaar in en om Leiden. Heden ten dagen is de aankoopmakelaar een specialisme geworden. 

Inmiddels ben ik al 5 jaar werkzaam als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Leiden op het kantoor van RE/MAX Leiden en beschik daardoor over de nodige ervaring. 

Mijn onderscheidend vermogen als makelaar bij RE/MAX Leiden ligt onder meer in hard werken, het vlot kunnen schakelen en netwerken. Mijn stijl van werken als verkoop makelaar en als aankoop makelaar laat zich het best omschrijven als doelgericht, no- nonsense en ik denk graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. 

Ik heb gekozen voor RE/MAX Leiden, omdat iedereen er werkt als zelfstandige bij RE/MAX makelaars en omdat RE/MAX Leiden de marktleider is op het gebied van makelaardij in de regio Leiden. Daarnaast ben je bij RE/MAX Leiden niet alleen een professionele makelaar, maar ook een buurtdeskundige. Iedere makelaar is tevens gespecialiseerd in één of meerdere wijken en beschikt daardoor over veel kennis over de desbetreffende wijk(en). RE/MAX Leiden staat in nauw contact met de stad en zijn burgers. Wij zijn als sponsor ook ieder jaar betrokken bij een groot evenement is de stad. Op deze manier willen wij van Leiden een fantastische stad maken.

Ik ben wijkmakelaar van de Tuinstadwijk/ Staalwijk en Vreewijk in Leiden. Naast het makelen in deze schitterende wijken, beschik ik tevens over voldoende kennis in andere delen van Leiden. Als aankoopmakelaar in Leiden en omstreken kom ik overal. Tevens woon ik al mijn hele leven in deze stad en kan u dus buiten de Tuinstadwijk/ Staalwijk en Vreewijk ook prima van dienst zijn. 

Wat wij in de makelaardij merken, is dat er wijken zijn in Leiden die de laatste jaren erg in opkomst zijn. Vooral de Tuinstadwijk en Staalwijk zijn populaire wijken onder starters. Dit mede door haar centrale ligging en de gezellige Herenstraat. De Vreewijk is eveneens een schitterende wijk. Qua ligging en soort woningen liggen de Vreewijk en Tuinstadwijk / Staalwijkin elkaars verlengde. Beide wijken zijn bijzonder populair onder echte liefhebbers van de stad Leiden. 

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in de Tuinstadwijk, Vreewijk of in een ander gedeelte van Leiden om u verder te kunnen informeren! 
U kunt ook altijd bellen en/of mailen voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Ivo van der Leek
Aankoopmakelaar en Verkoopmakelaar in Leiden
RE/MAX Leiden.


Met vriendelijke groet, 

Ivo van der Leek 
RE/MAX Makelaar Leiden 


As estate agent (makelaar) of RE/MAX Leiden I’m specialized in purchasing (aankopen) houses and investment properties (beleggingspanden) in the Tuinstadwijk and Vreewijk. I have a unique function in our organization due to my specialization in purchasing (aankopen) and selling (verkopen) houses. 
The Tuinstadwijk and Vreewijk are known for their lovely old houses. As estate agents we can conclude that both areas are becoming more and more popular over the years. Especially the Tuinstadwijk is a willing area to live under young professionals because of its location close to the city center and the shoppingstreet Herenstraat. Vreewijk is also a beautiful area to live. Both areas are comparable and perfect for people who really love the city of Leiden. 

Let me tell you something about myself as well:
I’m your RE/MAX estate agent when it comes to purchasing (aankopen) your house and buying investment properties (beleggingspanden). I love to work hard, I can make quick deals and I have a wide network. My style as an estate agent (Makelaar) and investor (belegger) can be described as purposeful, no nonsense and I like to think in possibilities instead of problems.
 

Ivo van der  Leek
Bekijk aanbod Ivo van der Leek RE/MAX Makelaarsgilde  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

  • Gesproken talen:
  • Engels
  • Nederlands