Kleurwedstrijd

Altijd prijs met RE/MAX Direct!

De nummer 1 makelaar in West-Friesland
Doe mee met de RE/MAX KLEURWEDSTRIJD en win!

Ben je 12 jaar of jonger en vind je het leuk om naar de kermis te gaan? Dan maak je nu kans op hele leuke prijzen! Kleur de RE/MAX kleurplaat in die te vinden is in de kermiskrant (of vraag deze op bij ons op kantoor) en lever deze bij ons in. Je kunt hem gemakkelijk insturen via deze website. Langsbrengen bij ons op kantoor mag natuurlijk ook.

Lever je hem voor 8 augustus 2021 bij ons in? Dan win je één keer touwtrekken bij Little Tony’s Toys House op de kermis in Hoorn! Doen dus!

Kleurplaat opsturen

[form fields=”Relation_FirstNames,Relation_Insertion,Relation_LastName,Relation_PhoneNumberHome,Relation_PrimaryEmail,Relation_Comments,upload” fields-type=”text,text,text,text,email,textarea,data” fields-name=”Voornaam,Tussenvoegsel,Achternaam,Telefoon,E-mail,Opmerking,Kleurplaat uploaden” fields-col=”col-12 col-md-5,col-12 col-md-2,col-12 col-md-5,col-12,col-12,col-12,col-12″ required=”1,0,1,0,1,1,1″ validate=”0,0,0,phoneNL:true,email:true,0,0″ message=”Bedankt voor het invullen van het formulier. Indien nodig zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen.” tags=”” organization-id=”” formtypenr=”3″ formtypedescription=”” template-title=”Kleurplaat formulier website” template-message=”Hartelijk dank voor het invullen van ons formulier. Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zie hieronder de door u ingevulde gegevens:” event-action=”” ]

RE/MAX Direct. Wie anders?

Een Hoornse RE/MAX makelaar is een zelfstandig werkende makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die 24/7 bereikbaar is. Kortom, een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt in geheel West-Friesland. Of u nu een appartement, een woning, een bedrijfspand of een stuk grond wilt verkopen of verhuren RE/MAX Direct heeft de juiste specialisten in huis. Wij verkopen of verhuren uw vastgoed in korte tijd tegen de best mogelijke prijs en bieden daarbij de allerbeste service. RE/MAX Direct biedt u de gids op wie u kunt bouwen.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij bepalen gratis de waarde van uw woning, ook als u niet wilt verhuizen!

BREED 36 – 1621 KC HOORN – DIRECT@REMAX.NL – www.remax.nl/DIRECT – 0229-29131