RE/MAX De Makelaar

RE/MAX doet het anders, RE/MAX doet het beter!

RE/MAX dè Makelaar is gevestigd in Roermond aan De Willem II Singel 51. Serviceverlening staat hoog in ons vaandel, het belang van u als klant staat voorop en we staan altijd voor u klaar. Naast vooruitstrevendheid en gedrevenheid zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de kenmerkende waarden binnen onze organisatie! Wij zetten een woning niet te koop maar wij verkopen uw woning.

Alle makelaars bij RE/MAX dè Makelaar zijn zelfstandig ondernemer, die met behulp van het unieke RE/MAX-concept hun klanten bedienen. Wij kunnen u een compleet pakket bieden van aan- en verkoop van woninge, advisering en bemiddeling van een hypotheek, en het zoeken van de beste verzekeringen.
Uw full service makelaar met begeleiding van A tot Z. Door een uniek en uitgebreid marketingplan verkoopt een RE/MAX makelaar gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs dan andere makelaars.

EEN RE/MAX MAKELAAR…………

– werkt ook in de avonduren voor u.
– werkt ook in het weekend voor u.
– is voor u altijd een vast contactpersoon.
– is persoonlijk betrokken bij iedere opdracht.
– zorgt voor een optimaal bereik van uw woning.
– is zelfstandig ondernemer.
– houdt u altijd op de hoogte over het verkoopproces.
– wordt continu voorzien van vele sales trainingen.
– vindt het een eer om uw woning te mogen verkopen!

Bemiddeling in hypotheken en verzekeringen wordt verzorgd door onze dochterondernemingen Conhof Financieel en Cordewener Assurantiën. Op deze wijze kunnen wij u van een onafhankelijk advies voorzien. Er wordt bemiddeld voor vrijwel alle banken en verzekeraars, in hypotheken, schade- en levensverzekeringen.

Ons makelaarskantoor is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u de medewerkers van het kantoor na sluitingstijd bereiken op hun mobiele telefoon. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar !!!
 

Jeu Hofman
Broker/Owner
Jody Bouchez
Makelaar
Wouter van Aert
Makelaar
Rémy Frielink
Makelaar