RE/MAX PRO

It’s the experience!
Wereldwijd nummer één in makelaardij

RE/MAX PRO is onderdeel van de internationale organisatie RE/MAX. RE/MAX is ontstaan in 1973 en sindsdien uitgegroeid tot ‘werelds grootste franchise organisatie in de makelaardij’. Momenteel werken er meer dan 115.000 makelaars in meer dan 100 landen over de hele wereld. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk en dit zorgt ervoor dat we veel benaderd worden door expats en wereldburgers. De grondleggers hadden een unieke visie; verbeter de werkomgeving, hou het niveau hoog door trainingen, iedereen een goed verdienmodel en deze factoren resulteren in een blijvend succes. 

Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie
RE/MAX legt haar focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien onze makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren. 

Zelfstandig maar niet alleen
In tegenstelling tot vele makelaardijen in Amsterdam werkt RE/MAX met zelfstandig ondernemers. Hierdoor hebben wij flexibele, maar vooral hardwerkende makelaars bij ons aangesloten. Want algemeen bekend, overleven in de makelaardij is niet gemakkelijk. Dit garandeert een hoge mate van betrokkenheid, maar vooral korte lijnen en dit resulteert in snel schakelen. Want simpel gezegd werkt elke makelaar voor zichzelf en dit zorgt voor optimale betrokkenheid en de beste deals. 

Internationale beursgenoteerde franchise organisatie
Elke franchise onderneming beschikt over een broker/owner, dit zijn de kantooreigenaren en de licentiehouders die zorgen voor faciliteiten, inspiratie en groei. De zelfstandig makelaars staan anders in hun aanpak op het gebied van persoonlijke dienstverlening als personal branding. Door de samenwerking met een kantooreigenaar kunnen de makelaars zich volledig focussen op het doorontwikkelen in vakkundigheid en salesvaardigheden. De financiële, operationele, administratieve en strategische verantwoordelijkheden van de groei in de regio liggen bij de kantooreigenaren. Door deze wederkerige aanpak bouw je als makelaar sneller aan een kwalitatief hoogwaardige klantenportefeuille en als kantooreigenaar aan een sterk collectief van ondernemers die gaan voor marktleiderschap in jouw regio.

Grondleggers veranderen de makelaardij voorgoed
Dave en Gail Liniger introduceerden het RE/MAX concept in 1973 in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, doorbreek het systeem en het verdienmodel voor de makelaars en het succes neemt toe. Met dit idee hebben de grondleggers de makelaardij voorgoed veranderd. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart. 

Familiebedrijf zet RE/MAX op nummer één
In 1995 brachten Walter Schneider en Frank Polzler de RE/MAX ballon vanuit Canada richting Europa. De Europese hoofdkantoren vestigde zich in Zwitserland en Oostenrijk. Zij vormden de drijfkrachten achter het grote succes van RE/MAX in zowel Canada als Europa.

Een eenvoudige sleutel tot succes
RE/MAX heeft een aantal belangrijke pijlers: onderling samenwerken, delen, aanbevelen (referrals), altijd zoeken naar nieuwe contacten, leads, samenwerkingsvormen, systemen waardoor er een nieuwe stroom is van potentiele klanten en mensen, zeer sterke branding, veel marketing budget, marketing en sales activiteiten altijd gericht op de klantenreis (zoeken van geschikte woon en/of werkruimte), iedere dag met elkaar beter willen worden, trainen, coachen, mentoring en de beste business partners waarbij grote en groei van ons netwerk zorgt voor schaalgrootte en daarmee inkoopkracht. 

De bouwstenen van onze franchise cultuur
Wij zijn een informele en gedreven organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Wij stimuleren deze eigenschappen ook bij onze makelaars en medewerkers. Onze kernwaarden zijn: Excellente service met een wereldwijde en lokale naamsbekendheid en permanente educatie als groeimodel. Met onze resultaatgerichte aanpak zijn we gezamenlijk, op een initiatiefrijke en eerlijke wijze aan het bouwen aan een sterk collectief. 

De bestaansrechten van onze franchise cultuur
RE/MAX is een makelaarscollectief die zich onderscheidt door hun krachtige marketing, permanente educatie, maximale service en persoonlijke benadering. Wij zoeken naar uitstekende ondernemers die ernaar streven om de beste te zijn in hun vakgebied en gezamenlijk gaan we voor marktleiderschap. Wij geloven in de kracht van kennis delen, samenwerken en elkaar versterken. 

  •  Wereldwijd nummer 1 in de makelaardij
  •  Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie
  •  Zelfstandig maar niet alleen
  •  Internationale beursgenoteerde franchise organisatie
Hans Koppes
Broker/Owner
Sabine Wendel
Makelaar
Hubert Lut
Makelaar
Ton Coffeng
Makelaar
Jan Jaap ten Arve
Makelaar
Rogier de Vries
Makelaar
Filipe Batáglia
Makelaar
Maurits van Leeuwen
Makelaar
Pelle Freijsen
Makelaar
RE/MAX PRO
Amsterdam
  • Amstelveenseweg 214
  • 1075XT
  • Amsterdam

Gesproken talen:

Nieuw aanbod
Wonen
75 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
52 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
76 m²
Perceel
134 m²
Aantal slaapkamers
slaapkamers
Verkocht
Wonen
85 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
60 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
82 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers