50 Years of RE/MAX!

RE/MAX viert haar 50-jarig jubileum!

2023 is het jaar dat RE/MAX 50 jaar bestaat! Wij zijn er trots op dit lustrum te mogen vieren en willen dit jaar dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. 

Het is 50 jaar geleden dat Dave en Gail Liniger startten met RE/MAX in Denver, Colorado. Zij hadden een duidelijke visie: het beste model voor de beste makelaars in de makelaardij. Nu, 50 jaar later, is RE/MAX actief in meer dan 110 landen en zijn we met 140.000 makelaars het grootste makelaarskantoor in de woningmarkt. Ook in Nederland staat RE/MAX er beter voor dan ooit: afgelopen jaar zijn we opnieuw gegroeid in marktaandeel en transacties (afgelopen 8 jaar met 26% of meer) en verwachten dat dit jaar zeker weer te doen.

Verkoop GRATIS uw woning!

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen of uw huis te verkopen? Kies dan voor een RE/MAX-makelaar! Dit jubileumjaar is dit extra aantrekkelijk en maakt u kans om de bemiddelingskosten terug te winnen!

Door deelname aan deze courtage-actie maakt u kans op een vergoeding van de volledige kosten van uw makelaar voor de uitvoering van de opdracht. De actie loopt van 1 januari 2023 tot en met 28 december 2023. Iedereen die binnen deze periode aan een RE/MAX makelaar een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kan deelnemen.

De winnaars van de prijzen worden bekend gemaakt op vrijdag 29 december. Daarnaast geven we nog een aantal gave prijzen weg zoals meerdere ballonvaarten met de RE/MAX luchtballon t.w.v. € 250,0en cadeaubonnen van Intratuin t.w.v. € 50,00.

RE/MAX, de makelaar voor uw toekomst.

Dank aan onze makelaars

Ons succes wordt gedreven door onze professionele makelaars, die toegewijd zijn aan het helpen van mensen hun droomhuis te vinden of hun huidige huis te verkopen. Dankzij hun expertise en inzet, zijn we in staat om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van de weg. Samen zorgen wij voor de beste klantbeleving in de makelaardij, daar zijn wij erg trots op!

Dank aan onze klanten

Deze mijlpaal in ons bestaan was echter niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze Broker/Owners, makelaars en opdrachtgevers. Hier zijn wij zeer dankbaar voor!

Bedankt voor 50 geweldige jaren en we kijken uit naar nog vele jaren van succes samen.

RE/MAX, de makelaar voor uw toekomst.