Vorige | Volgende

Industrieweg 35 c,d, 1775PV MIDDENMEER

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Waar het gras nog groen is, waar de vogels nog hoorbaar zijn, een mooie plek om rustig te kunnen ondernemen. Een plek waar geen files zijn en toch maar 35 minuten van Amsterdam. Gelegen nabij de A7 in de plaats Middenmeer vindt u dit prachtige bedrijfspand. Een pand waar werkelijk vele mogelijkheden mee zijn. Een zeer dergelijk gebouwd bedrijfsgebouw met volop parkeer mogelijkheden. Het zeer ruim opgezette bedrijventerrein biedt de gevestigde ondernemer vele voordelen. Met de, in 2004 gebouwde, onderhoudsvriendelijke units kunt u vele kanten op.

Het gebouw bestaat uit twee units aan de voorzijde, elk 15 x 10 en 6 hoog. Beide units zijn voorzien van overhead deur en houten kozijnen met dubbel glas. De mogelijkheid bestaat om hier eenvoudig een verdiepingsvloer in te maken en de bedrijfsruimte te vergroten tot 300 m2. Uiteraard hebben beide units een eigen toegangsdeur en alle voorzieningen zijn aanwezig voor het realiseren van een kantoorruimte.

De drie units gelegen aan de zuid-oostkant zijn geschakeld en voorzien van een verdiepingsvloer. Deze verdieping is middels twee trappen bereikbaar. Voor de zwaardere last, is er een industrielift aanwezig. Hier heeft u dus maar liefst 900 m2 bedrijfsruimte!!! Waar vind je dit nog voor een zeer aantrekkelijke prijs.


Omschrijving
2 units van 150 m2
1 units (3 geschakeld) 450m2, met kantoor, keuken en sanitair.

Eerste verdieping
450 m2
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.180 m²
In units vanaf
150 m²
Perceel
1.677 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wieringermeer
Sectie
C
Perceel
2043
Oppervlakte
1677 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Industrieweg 35 c,d, 1775PV MIDDENMEER

Deel dit object