Bereik jouw volledige potentieel met RE/MAX educatie. Via de RE/MAX University, RE/MAX Advantage, exclusieve trainingsprogramma's en conferenties heb je eenvoudig toegang tot alle professionele trainingen die je wilt volgen. Wanneer je maar wilt.

RE/MAX University

Perfectioneer je vaardigheden, bouw je bedrijf op en verhoog je inkomen met meer dan 1300 RE/MAX University trainingsvideo's. De video's zijn op aanvraag beschikbaar voor alle RE/MAX medewerkers en kunnen worden bekeken via jouw computer, TV, iPhone en iPad.

De University biedt een breed scala aan trainingen en opleidingen, variërend van seminars tot 'Quick Hits' die inzichten en opfriscursussen bieden.

Bekijk de RE/MAX University Video

RE/MAX Advantage

Dit uitgebreide programma is ontworpen om je te helpen bij het opbouwen van een sterke basis in jouw vastgoedonderneming.

De trainingen zijn uniek in de markt en geven jou de mogelijkheid jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Middels deze uitgebreide trainingen leer je de beste service te bieden aan jouw klanten. Enkele van de meest succesvolle makelaars ter wereld ondersteunen daarbij.

Bekijk de RE/MAX Advantage website

Exclusieve trainingsprogramma's

Profiteer van de wijsheid van 's werelds beste vastgoedtrainers, zoals Tom Ferry, Brian Buffini en Richard Robbins, die allen exclusieve trainingsprogramma's voor RE/MAX geschreven hebben. Zij bieden dynamische technieken en innovatieve ideeën om je onderneming uit te bouwen en leren je gebruik te maken van sociale media om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Bekijk de homepage van Tom Ferry

RE/MAX Conferenties

RE/MAX conferenties stellen je in staat om te netwerken met succesvolle makelaars en kantooreigenaren in Europa en over de hele wereld. Dit biedt jou een platform om je zakelijke kansen te verbreden en ervaring uit te wisselen. De conferenties promoten de trainingen die je helpen de veranderingen in de vastgoedmarkt bij te houden en obstakels te overwinnen.

Bekijk de video