fbpx

De diensten van RE/MAX in Utrecht Leidsche Rijn

Onze diensten zijn gebaseerd op wat jij van ons verwacht!

 • Verkoopbegeleiding: Laat ons jouw woning optimaal presenteren op de markt. Met professionele foto’s, aantrekkelijke beschrijvingen en effectieve marketing bereiken we de juiste kopers.
 • Aankoopbegeleiding: Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, appartement of investeringsmogelijkheid, wij helpen je om jouw ideale woning te vinden.
 • Hypotheekadvies: Onze samenwerking met de goed opgeleide erkende hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Utrecht Leidsche Rijn, helpt je om de beste financiële beslissingen te nemen bij het kopen van een woning.
 • Juridisch Advies: Wij begeleiden je door het juridische proces, zorgen voor transparantie en nemen alle onzekerheden weg die vaak gepaard gaat met vastgoedtransacties.

Onze diensten zijn gebaseerd op wat jij van ons verwacht!

Bij het kiezen van een makelaar is het voor een verkoper belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren om ervoor te zorgen dat het verkoopproces soepel verloopt en de best mogelijke resultaten worden behaald. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen die wij van onze klanten hebben geleerd:

 • Ervaring en Expertise: Verkopers geven de voorkeur aan makelaars met aantoonbare ervaring en expertise in de lokale vastgoedmarkt. Onze makelaar zijn niet alleen bekend met de buurt, maar volgen ook alle recente markttrends! Hierdoor kunnen zij een optimaal advies geven en een realistische verkoopprijs vaststellen.
 • Reputatie: Een goede reputatie is cruciaal. Verkopers willen werken met een makelaar die betrouwbaar is, goede communicatieve vaardigheden heeft en bekend staat om succesvolle transacties. Onze makelaars staan al jaren bekend in Leidsche Rijn als de lokale specialisten!
 • Verkoopstrategie: Een effectieve verkoopstrategie is essentieel. Onze makelaars laten je graag zien hoe wij van plan zijn je woning te promoten. Dit varieert van traditionele marketingmethoden zoals open huizen en fotopresentatie tot de meest innovatieve Social Media campagnes en virtuele rondleidingen.
 • Prijsinschatting: Een nauwkeurige prijsinschatting is van groot belang. Een ervaren makelaar zal de juiste balans moeten vinden tussen het maximaliseren van de opbrengst en het vaststellen van een prijs die realistisch is in de huidige marktomstandigheden. Onze makelaars voelen door alle aankoop- en verkooptransacties het actuele marktsentiment aan.
 • Communicatievaardigheden: Open en effectieve communicatie is cruciaal gedurende het verkoopproces. Onze makelaars communiceren duidelijk, reageren snel op vragen en houden je dagelijks op de hoogte van ontwikkelingen rondom de verkoop.
 • Netwerk: Een makelaar met een uitgebreid netwerk biedt een aanzienlijk voordeel. Onze makelaars werken al jaren in Leidsche Rijn met alle lokale makelaars, notarissen en taxateurs. De bijzondere samenwerking met De Hypotheekshop Utrecht Leidsche Rijn, zorgt ervoor dat het vinden en beoordelen van potentiële kopers een garantie is.
 • Honorarium en voorwaarden: De kosten en voorwaarden van de dienstverlening moeten duidelijk zijn. Verkopers willen weten wat ze kunnen verwachten in termen van makelaarskosten en welke services hierbij zijn inbegrepen. Onze makelaars zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Duur of goedkoop is niet alleen de prijs die je betaalt aan je makelaar, maar vooral wat je hiervoor terugkrijgt!
 • Flexibiliteit en Beschikbaarheid: Flexibiliteit en beschikbaarheid zijn belangrijke voorwaarden voor een moderne makelaar in de snelle woningmarkt in Leidsche Rijn. Onze makelaars zijn 7 dagen per week beschikbaar om het proces versoepelen.