fbpx

Corona virus – uw RE/MAX makelaar blijft u van dienst!

Wij nemen het Coronavirus zeer serieus als professionele organisatie en volgen de RIVM-richtlijnen dan ook strikt op. Al onze makelaarskantoren blijven (voorlopig) open, echter wel met afgeslankte bezetting. Graag brengen wij de volgende punten onder uw aandacht.

Bezichtigingen

Heeft u de komende drie weken een bezichtigingsafspraak gepland staan?

Transport bij de notaris

Er is een mogelijkheid dat wij vanuit RE/MAX de betrokken notaris verzoeken het geplande transport per volmacht te laten plaatsvinden. Dit kan dan ook volledig gedaan worden zonder fysiek contact, zodat de overdracht van het eventuele Coronavirus tot een minimum wordt beperkt.

Aan- en Verkoopbegeleiding

Bent u van plan een woning aan te kopen en/of te verkopen? Ook dan staan wij gewoon voor u klaar. Mocht u liever de deur niet uitgaan, dan kunnen wij ook nu toch al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan dan bijvoorbeeld via de telefoon (videobellen/Facetime), WhatsApp foto’s en/of video’s toesturen, Skype of e-mail plaatsvinden.

Als u een afspraak wilt maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail te doen. Wij zijn bereikbaar via 088-88 33 700 of info@remax.nl.

Wij bevestigen nogmaals dat wij tot dusver GEEN verdachte gevallen van het coronavirus in ons Nederlandse RE/MAX netwerk hebben. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

  •  Onze dienstverlening waarbij wij uw belangen voor 100% vertegenwoordigen, blijft van toepassing;
  •  Ons netwerk is goed geïnformeerd over hoe nu te handelen, dit is ook waarom wij duidelijke protocollen hebben voor onze dienstverlening;
  •  We volgen nauwlettend de adviezen van de volksgezondheidsinstanties over effectieve wijzen om het virus in te perken en zullen hiernaar handelen.
  •  Wij verzoeken klanten behoudens hun eventuele partner geen extra personen mee te nemen naar de bezichtiging (ouders, kinderen etc.)
  •  Mocht u fysiek niet willen bezichtigen en/of afspreken, dan kan dit ook via Facetime, WhatsApp; Daarnaast zullen onze makelaars die bij klanten aan de deur komen of ontvangen voor uw en hun eigen veiligheid, de volgende vragen stellen:
  •  Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus of heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus?
  •  Of heeft u zelf koorts met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)?