Verhuurd

Argon 16 c-11 4751 XC Oud Gastel

Omschrijving

Met veel plezier kunnen we u deze nieuwe bedrijfsunit met kantoor-/showroomruimte te huur aanbieden. Deze bedrijfsruimte is in 2022 opgeleverd en is gelegen op het bedrijventerrein Borchwerf II te Oud Gastel, zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen.
Het gebouw is gerealiseerd met de benodigde parkeerplaatsen op het buitenterrein, waarvan 2 behorende bij de unit.

Bekijk de Virtual Tour van deze unit op onze website (tabblad video) en maak alvast een digitale ronde voor een eerste indruk.

Algemeen
Deze representatieve bedrijfsruimte beschikt over 111 m² VVO en door de ligging vlakbij de snelweg A17 is het voor vele doelgroepen een ideale locatie. De begane grond beschikt over een oppervlakte van ca. 55 m² VVO en de verdieping over ca. 56 m² VVO. Tussen de begane grond en de verdieping kan (indien door huurder gewenst) een extra verdieping/entresol gerealiseerd worden van ca. 21 m². Tevens is de unit voorzien van een overheaddeur. De hoogte tot aan de verdiepingsvloer betreft 4,2 meter (voorste 7,5m en onder de (eventuele) entresol ca. 2,5m hoogte) wat ervoor zorgt dat de bedrijfsunit volwaardig kan worden gebruikt voor opslag. Het buitenterrein is verhard en is voorzien van 2 privé parkeerplaatsen.

Constructie
De constructie bestaat uit prefab betonnen scheidingswanden. De gevels en het dak zijn voorzien van stalen liggers en kolommen met hulpstaal. De staalconstructie van het dak is behandeld met een coating. De begane grondvloer bestaat uit kanaalplaatvloeren met een monoliet afgewerkte druklaag. De verdiepingsvloer is vervaardigd van prefab betonnen kanaalplaatvloeren. De geïsoleerde gevelbeplating (Rc=4,5m2K/w) bestaat uit sandwichpanelen.
De buitenkozijnen en ramen zijn uitgevoerd in aluminium. Het hang- en sluitwerk van de buitenramen en deuren zijn opgeleverd met inbraakwerkend hang- en sluitwerk (SKG**). De overheaddeur is uitgevoerd in geïsoleerd dubbelwandige panelen.
Het dak is uitgevoerd in sandwichpanelen. De dakbedekking 1-laags lichtgrijze kunststof PVC uitvoering, zwaardere uitvoering ca. 1,5 mm dik. Het dak en de staalconstructie zijn voorbereid op zonnepanelen tot maximaal 20 kg/m².
Er is een houten trap inclusief hekwerk met spijlen aanwezig. Ook zal het trapgat worden voorzien van een hekwerk met spijlen.
De buitenkozijnen en ramen zijn voorzien van hoog rendement isolatieglas in blanke HR++ isolatieglas (U=1,2W/m2K) uitvoering.

Algemeen
Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte 1000 kg/m²
Maximale vloerbelasting verdieping 400 kg/m²
Hoogte overheaddeur 3,60 meter
Industriefunctie, milieu categorie 3.1
Inclusief toilet op de begane grond
Verlichting d.m.v. led lampen
Verwarming / koeling en een keuken/pantry zijn in overleg met de verhuurder te realiseren.

Bestemming
Het pand valt binnen het Bestemmingsplan 'Bestemmingsplan Borchwerf II' van de gemeente Halderberge, met als aanduiding enkelbestemming 'Bedrijf.
Hierbij zijn toegestaan:
a. Bedrijven in milieucategorie 3.1 zoals vermeld in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten en inrichtingen (SBI);
b. Kantoren, met dien verstaande dat deze deel moeten uitmaken van een bedrijf als bedoeld in sub a en het kantooroppervlak niet meer bedraagt dan 40% van het totale bedrijfsoppervlak.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste huur.

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimten ex artikel 7:230a BW met aanvullingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een borg ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Johnny Mijs
Johnny Mijs

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Perceel
114 m²
Bedrijfshal oppervlakte
66 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
45 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Halderberge H 2891
Oppervlakte
114 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken