Verhuurd

Argon 14 a7 4751 XC Oud Gastel

Omschrijving

Een unieke parel te huur op een A1 locatie!

TE HUUR UNIEKBOX A7 met ca. 43 m² VVO (48 m² BVO)

Bekijk de unit via de VIRTUAL TOUR op onze website (tab video) en krijg alvast een goede indruk van de unit

Het UNIEKBOXEN complex bestaat uit 48 bedrijfs- en opslagunits op het bedrijventerrein Borchwerf II Oud Gastel. Duurzaam gebouwd met 4 zonnepanelen bij deze unit. Een complex wat uitermate geschikt is voor o.a. een klein bedrijf of ZZP-er.

Bedrijventerrein Borchwerf II is uitermate goed gelegen met aansluitingen op de snelweg A17, waardoor je binnen enkele minuten op de snelwegen richting Rotterdam, Breda of Antwerpen zit. Ook vanuit Roosendaal of omliggende dorpen is dit bedrijventerrein zeer makkelijk bereikbaar.

Kortom, een locatie waar menig ondernemer graag zijn bedrijvigheid wil onderbrengen.

Ruimtewondertjes
Eigenlijk valt dit onder de noemer understatement.
De UNIEKboxen zijn ware ruimtewondertjes die meer in hun mars hebben dan enkel de opslag van allerlei spullen en/of het stallen van auto's.

Het zijn bovenal mini-bedrijfsunits die zeer geschikt zijn voor kleine(re) bedrijven en ZZP-ers.
Behalve als opslagunit kunnen deze Uniekboxen ook gebruikt worden als werkruimte.

Deze Uniekbox is aan de voorzijde uitgevoerd met een glazen pui met twee openslaande deuren. In deze unit met een hoogte van ca. 6.75 m is er ook een verdiepingsvloer gemonteerd waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor o.a. een magazijn, showroom of kantoor. Hierdoor ontstaan twee verdiepingen met beide een fraaie werkhoogte van respectievelijk 3.84 en 2.60 m.

Op deze fraaie locatie tref je ook een fraai afgewerkte unit aan met gestucte wanden en een nette laminaatvloer. Daarnaast is er een eigen toilet en een pantry geplaatst. De waaier aan het plafond zorgt voor wat verkoeling op warmere dagen.

Al met al een unit waar je je klanten op een zeer representatieve manier kunt ontvangen en zelf een heerlijke werkomgeving kunt creëren.

Elke Uniekbox heeft aan de straatzijde een eigen brievenbus en het is ook mogelijk dat je een bedrijf op het adres vestigt met een eigen adres en huisnummer.

Het gebouw is gebouwd met onderhoudsvriendelijke en hoogwaardige materialen en voorzien van zonnepanelen zodat het een vrijwel "Energie neutraal" gebouw is.

Uniek is de toegang en de veiligheid!
De toegang tot het terrein wordt afgesloten met een automatische schuifpoort met afstandsbediening (inbelsysteem) waar je als eigenaar/huurder 24/7 gebruik van kunt maken. Het gehele terrein is omgeven door hekwerk en bovendien waakt een camerasysteem over het terrein en de ingang. Dit is via de VvE te bekijken.

Vereniging van Eigenaren.
Er is een VvE opgericht die voor het onderhoud van het buitenterrein en het gebouw zal zorgdragen, evenals de schoonmaak van de algemene toiletruimte in gebouw 2 (middelste gebouw).

Algemeen:
UNIEKBOX A7
- afmeting (netto oppervlakte) begane grond 5.68 x 3.78 m + verdiepingsvloer 5.68 x 3.76 m
- ca. 43 m² VVO
- bedrijfsunit / showroom met glazen pui en een chique uitstraling
- energie neutraal / LED verlichting / 4 zonnepanelen
- diverse 220V aansluitingen aanwezig
- glasvezel in de unit
- pantry met close-in boiler
- goede locatie aan de A17
- compleet afgewerkte unit inclusief eigen toilet.
- huurprijs exclusief btw, energie en servicekosten VvE
- huurperiode in overleg

Bestemming/gebruik:
Het object valt in het bestemmingsplan “Borchwerf II” van de gemeente Halderberge met de aanduiding Enkelbestemming Bedrijf en de functieaanduiding bedrijf van categorie 3.1

a. Bedrijven in milieucategorie 3.1 zoals vermeld in de bij deze regels behorende Staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) (bijlage) binnen het aanduidingsvlak ‘bedrijf van categorie 3.1’, uitgezonderd Bevi-bedrijven.
b. kantoren, met dien verstande dat deze deel moeten uitmaken van een bedrijf als bedoeld in sub a t/m d en het kantooroppervlak niet meer bedraagt dan 40% van het totale bedrijfsoppervlak.

Het volledige bestemmingsplan is in te zien via Ruimtelijke plannen of de gemeente, huurder dient zichzelf van de juiste bestemming te vergewissen en van eventuele vergunningen te voorzien.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur.

Huurcontract:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

Huurprijs: € 775,- excl. btw per maand

Servicekosten: € 90,- excl. btw per maand

Huurtermijn:
Huurperiode in overleg

Indexering:
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Johnny Mijs
Johnny Mijs

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per direct
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
22 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
21 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken