Dr H. Colijnlaan 16 RIJSWIJK

Bouwjaar 1945-1959
Wonen 67 m²
Aantal kamers 3

Omschrijving

IN EEN RUSTIGE BUURT AAN EEN GROENE LAAN GELEGEN 2/3 KAMER HOEKAPPARTEMENT MET ZONNIGE ACHTER- EN ZIJBALKON OP DE 2E VERDIEPING EN FIETSENBERGING IN DE ONDERBOUW. HET APPARTEMENT BEVINDT ZICH OP LOOPAFSTAND VAN DE RIJSWIJKSE SCHOUWBURG, WINKELS, PARK EN HET STATION.

Toegang via afgesloten portiek met brievenbussen en bellentableau. Trap naar lift of trappenhuis naar 2e verdieping. Via galerij naar entree woning. Hal met meterkast, gang met intercom, vaste kast net toilet met fonteintje.

Ruime woon-/eetkamer (7.65 x 4.18m) met mogelijkheid tot het creëren van 2e slaapkamer met toegang tot zijbalkon en achterbalkon. Woonkamer (4.18 x 3.94m) en eetkamer (3.42 x 3.29m).

Voorgelegen nette keuken (3.31 x 2.36m) met aan 2 zijden werkblad, onder- en bovenkasten, 4-pitsgaskookplaat, recirculatiekap, oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en opstelplaats wasmachine/wasdroger.

Nette badkamer (1.75 x 1.64m) met douche, wastafelmeubel en badgeiser.

Ruime slaapkamer (3.31 x 2.90m).

Zonnig achterbalkon (4.39 x 1.00m) gelegen op het zonnige zuidwesten.
Zijbalkon (2.42 x 1.00m) gelegen op het zuidoosten.

Gemeenschappelijke gedeelte voor het plaatsen van fietsen in de onderbouw.
Eigen (fietsen)berging (3.45 x 1.86m) in de onderbouw met verlichting en elektra.

– eigen grond
– actieve VVE, bijdrage € 226,87 per maand (inclusief voorschot stookkosten, water, reservering onderhoud etc.)
– gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
– gebouw voorzien van lift
– 2% overdrachtsbelastingclausule van toepassing
– in de koopovereenkomst zullen de niet-bewonings- en ouderdomsclausule worden opgenomen

KORTOM EEN RUIM GELEGEN HOEKAPPARTEMENT IN EEN RUSTIGE OMGEVING, WAARBIJ OPENBAAR VERVOER, GROENVOORZIENINGEN, WINKELS EN DIVERSE UITVALSWEGEN OP KORTE AFSTAND BEREIKBAAR ZIJN.

“Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
aangekocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Appartement/flat
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
67 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
225 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal badkamers
1 badkamer

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Dr H. Colijnlaan 16 RIJSWIJK