Azurietdijk 91 ROOSENDAAL

vraagprijs € 550.000 k.k.
Bouwjaar 1920
Wonen 210 m²
Aantal kamers 3
Perceel 846 m²

Omschrijving

Ben je op zoek naar ECHT iets bijzonders en dan ook nog in een woonwijk in Roosendaal? Dan is dit je kans!

Maak een digitale ronde door de woning via de VIRTUAL TOUR op onze website en bekijk alle foto’s om de juiste indruk te krijgen.

Dit bijzondere object is de afgelopen jaren in gebruik geweest als kerk en pastoraal centrum, echter sinds een tijdje bestaat de mogelijkheid om het te gaan bewonen en zijn we nu dus op zoek naar iemand die hier met alle liefde en toewijding en fraaie woning van wil gaan maken. Het object is zeker ook nu al te gebruiken als woonhuis, echter is de inrichting nog grotendeels gericht op de vorige bestemming.

Voor het object is een gedeelte van het perceel bestraat om diverse auto’s op eigen terrein kwijt te kunnen en de rest van het perceel is aangelegd als tuin met gazon en diverse vaste beplanting. Deze tuin is heerlijk gelegen op het Zuidwesten.

Bij binnenkomst is er via de hal toegang tot een grote open ruimte waarbij heel mooi de constructie in het zicht is gebleven.

Aansluitend zijn de diverse andere ruimtes bereikbaar via een centrale gang zoals de keuken, toiletgroep met 2 toiletten en een douche, CV-ruimte, wasruimte en twee (slaap)kamers.

Het object is een gemeentelijk monument en wordt hieronder ook als zodanig beschreven:

Het gebouw is in 2004 gerestaureerd. Bij deze restauratie is een aanbouw onder een lessenaarsdak gesloopt. De “nieuwe” gevel is gebouwd van gepotdekselde delen. De gebinten zijn behouden.

Voorgevel (zichtbaar vanaf de straat)
Aan deze gevel was tot de restauratie in 2004 een aanbouw onder een lessenaarsdak gebouwd. Deze aanbouw is gesloopt en de gepotdekselde gevel wordt aan beiden zijden afgesloten met een bakstenen penant en staat op een bakstenenborstwering. In de gevel zijn vier vensters geplaatst met een vierruits roedenverdeling.

Linker zijgevel
De linker zijgevel heeft twee gevelopeningen, een grote en een kleinere opening. De linker kleinere opening is omgebouwd tot een toegang met twee deuren met glas. Hierboven bevinden zich twee getoogde stalramen die tijdens de restauratie vernieuwd zijn. In de rechter opening is een kozijn met glas geplaatst. Over de gevel zijn ankers zichtbaar.

Rechter zijgevel
In de rechter zijgevel is de oorspronkelijke inspringende toegang van een nieuw kozijnfront voorzien. In het daarop haaks staande deel is en nieuw venster geplaatst. Over het achterliggende deel van de gevel loopt de kap door. Dit geveldeel bestaat uit vier gevelvlakken die door penanten zijn gescheiden met op de hoek een hoekpenant.

Achtergevel
De achtergevel bestaat uit negen gevelvlaken die door penanten zijn gescheiden met op de hoek een hoekpenant.

Wil je eens ontdekken of dit object je volgende droomhuis kan worden? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. We leiden je graag rond.

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
17 november 2021
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
210 m²
Inhoud
900 m³
Perceel
846 m²

Indeling

Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer

Energie

Isolatie
grotendeels dubbelglas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
HR combi
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Roosendaal en Nispen
Sectie
C
Perceel
9.268
Oppervlakte
341 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Roosendaal en Nispen
Sectie
C
Perceel
11.255
Oppervlakte
505 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
in woonwijk, aan rustige weg
Tuin
zijtuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken
Azurietdijk 91 ROOSENDAAL
vraagprijs € 550.000 k.k.