De Tuin 23
1611 KR BOVENKARSPEL
Yvonne van der Jagt - RE/MAX Connect

Yvonne van der Jagt

RE/MAX Connect

OfficeOf RE/MAX Connect  - BOVENKARSPEL De Tuin 23
1611 KR BOVENKARSPEL

0228-351824 Toon...
0228-351835 Toon...
+31621425957 Toon...
0228-351836 Toon...

Stuur ons een bericht 

Naam
*
Voornaam
Telefoon
Email adres
Commentaar
 

OfficeOf RE/MAX Connect  - BOVENKARSPEL De Tuin 23
1611 KR BOVENKARSPEL
De Tuin 23
1611 KR BOVENKARSPEL

Yvonne van der Jagt

Doe maar gewoon, gewoon doen!

Het is prachtig het vertrouwen te krijgen om iemands meest kostbare bezit te mogen (ver)kopen. Een huis heeft economische waarde, maar vooral ook emotionele waarde en daar ga ik in mijn werk als makelaar respectvol en vakkundig mee om. Onder het motto Doe maar gewoon, gewoon doen! doe ik mijn werk en ben ik zeven dagen per week, ook in de avonduren, tot uw dienst.

Bij RE/MAX Connect werk ik, als zelfstandig ondernemer, gedreven en ben ik gericht op een prettige relatie met u als klant én gericht op het resultaat, namelijk de (ver)koop van uw huis.

Mijn werkwijze is transparant. U kent op ieder moment de vorderingen in het (ver)koopproces van uw huis. Ik denk altijd in mogelijkheden en oplossingen en voeg de daad bij het woord. Het resultaat telt en daar werk ik, samen met u, volgens een met u afgestemd plan naar toe.

Ik begeleid persoonlijk het (ver)koopproces van uw woning van begin tot eind, dus vanaf de kennismaking met u tot en met het zetten van uw handtekening bij de (ver)koop van uw huis.

Als u binnenkort uw huis wilt verkopen of een huis wilt aankopen, neemt u dan contact op met mij.

Ik maak graag kennis met u!

Gesproken talen

Nederlands
Engels