Levendaal 73 - 75
2311 JE LEIDEN
Tim van Delft - RE/MAX Makelaarsgilde (Leiden)

Tim van Delft

RE/MAX Makelaarsgilde (Leiden)

OfficeOf RE/MAX Makelaarsgilde (Leiden) - LEIDEN Levendaal 73 - 75
2311 JE LEIDEN

0031 71 5162370 Toon...
0031 6 22 00 20 48 Toon...

Stuur ons een bericht 

Naam
*
Voornaam
Telefoon
Email adres
Commentaar
 

OfficeOf RE/MAX Makelaarsgilde (Leiden) - LEIDEN Levendaal 73 - 75
2311 JE LEIDEN
Levendaal 73 - 75
2311 JE LEIDEN

Tim van Delft

Tim van Delft is gespecialiseerd in het werken met starters, doorstromers en expats. Als buurtspecialist kan hij u alles vertellen over de wijken Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt.

Heerlijke stad
Net als veel van zijn collega’s is Tim een geboren en getogen Leidenaar. Tim: "Ik ben altijd op zoek geweest naar de beste manier om in deze heerlijke stad of met haar uiteenlopende bewoners te werken. In 2013 was het moment daar en ben ik vol enthousiasme en gedrevenheid bij RE/MAX Leiden gestart. Sindsdien houd ik mij bezig met het begeleiden van aan- en verkopen van woningen in de Leidse regio en werk ik veel met starters, doorstromers en expats."

Wijken met historie
"In mijn dagelijkse bezigheden probeer ik altijd de beste mix te vinden tussen een goede professionele- en een prettige persoonlijke begeleiding. Ik hanteer altijd een positieve, eerlijke benadering, denk in oplossingen en communiceer vlot. Naast mijn activiteiten in de gehele omgeving heb ik mij gespecialiseerd in “Leiden Noord”.

Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt zijn fantastische wijken met een rijke historie, moderne nieuwbouw, een breed scala aan bewoners, veel groen, gezelligheid en een centrale ligging. Door deze aanpak en mijn werkgebied ben ik dagelijks op pad, bezoek ik fantastische huizen en kan ik geregeld mensen blij maken in mijn geliefde Leiden.”

Uw wijkmakelaar
Bekijk de wijken en aanbod van Tim van Delft in Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt in Leiden

Gesproken talen

Nederlands