Dunantstraat 2
4701 GZ ROOSENDAAL
Marion Boodie - RE/MAX WoonWens Makelaars

Marion Boodie

RE/MAX WoonWens Makelaars

OfficeOf RE/MAX WoonWens Makelaars - ROOSENDAAL Dunantstraat 2
4701 GZ ROOSENDAAL

+31 (0) 165-520295 Toon...
0031 6 44029928 Toon...

Stuur ons een bericht 

Naam
*
Voornaam
Telefoon
Email adres
Commentaar
 

OfficeOf RE/MAX WoonWens Makelaars - ROOSENDAAL Dunantstraat 2
4701 GZ ROOSENDAAL
Dunantstraat 2
4701 GZ ROOSENDAAL

Marion Boodie

Marion Boodie
De makelaar met een andere kijk

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Marion Boodie, werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX WoonWens Makelaars te Roosendaal. Naast verkoop van uw woning, specialiseer ik mij zeker ook in aankoop van uw nieuwe woning.

Uw droomhuis (zelf) aankopen? In een verhuisgesprek laat ik u zien wat er bij komt kijken! Dit is een extra service van RE/MAX. Belt u voor een afspraak?!

Wanneer u kiest voor een RE/MAX makelaar dan heeft u geen omkijken meer naar het verkoop- of aankoopproces. Het gehele proces heeft alles te maken met vertrouwen, dus ga ik graag met u in gesprek over uw wensen en vragen over verkoop of aankoop van uw pand. Het voor uw woning opgestelde marketingplan, geeft u op voorhand een duidelijk beeld wat u van mij kunt verwachten.
RE/MAX stelt immers: niet pandgericht, maar klantgericht
Van A tot Z zal ik uw verkoop of aankoop persoonlijk begeleiden.
Daarnaast presenteer ik uw pand op de markt door middel van verkoopstyling technieken en laat daarmee de sterke kanten naar voren komen.
Wilt u een makelaar die actief en betrokken is en uw pand met een andere kijk presenteert, neemt u dan contact op met mij. U kunt mij bereiken op 06-44029928, ook in de weekenden/ avonden.

Gesproken talen

Nederlands
Engels
Duits