Makelaar worden

Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde baan waarbij nooit één dag het zelfde is? Lijkt het je leuk tegelijkertijd verschillende disciplines te beheersen? Vindt jij het leuk om met mensen om te gaan? Dan is RE/MAX makelaar worden echt iets voor jou. Bij RE/MAX krijgt je de beste trainingen en opleiding voor een succesvolle carrière in de makelaardij! Als woningmakelaar bestaat jouw werk uit verschillende disciplines waarbij jij als RE/MAX makelaar de opdrachtgever altijd centraal stelt.

Het RE/MAX Model

Als RE/MAX makelaar investeer je in jezelf door training en opleiding, maar ook door te investeren in persoonlijke marketing. De consument kiest voor jou als makelaar en dit is precies waar RE/MAX het verschil maakt. Jouw naam staat duidelijk op TE KOOP borden, brochures, www.remax.nl en op je eigen pagina, maar ook op de verkooppresentaties. Dit is ook waarom je bij RE/MAX als makelaar centraal staat. De klant kiest voor jou en daarom vinden wij dat jij ook diegene moet zijn die het beste verdienmodel heeft.

Het ABC van Klantgerichtheid

“A” – Aandacht
Een van de belangrijkste oorzaken van de exceptionele groei van RE/MAX in Europa is de klantgerichtheid. Onze (geregistreerde) slogan is niet voor niets: “Niet pand gericht, maar klantgericht” Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij 3 belangrijke pijlers: 1) De consument, 2) De RE/MAX makelaars en 3) RE/MAX kantoor eigenaren (Broker Owners). De focus op deze drie pijlers is de sleutel succes. Met de beste ondersteuning op alle bedrijfsonderdelen door RE/MAX Nederland hebben RE/MAX makelaars en kantoor eigenaren een goede basis en de tijd om veel energie te steken om zodoende de best mogelijke dienstverlening te leveren die er binnen de makelaardij bestaat.

“B” – Business Referral klanten
De ongelofelijke groei van het RE/MAX netwerk betekent ook extra service. Met het RE/MAX Referral Systeem. Dankzij dit netwerk kunnen RE/MAX makelaars consumenten effectief begeleiden bij het vinden van een geschikte woning als men wenst te verhuizen naar een ander stad of ander land. Dit is ook een uitstekende manier voor RE/MAX makelaars om nieuwe klanten te krijgen, zowel kopers als verkopers. Iedere RE/MAX makelaar tekent voor de Erecode (Code of Etics) waardoor er gegarandeerd in het belang van de opdrachtgever gehandeld gaat worden ook in landen waar de regels minder stringent zijn dan in Nederland. Deze basis voor tevreden opdrachtgevers/klanten zorgen er voor dat opdrachtgevers terug blijven komen. Als ambassadeur zorgen bestaande opdrachtgevers regelmatig voor nieuwe opdrachten.

“C” – Customer/klant voor het leven
Het RE/MAX model geeft meer focus op een levenslange klant relatie. Eenmaal een klantcontact gemaakt dan zal een RE/MAX makelaar deze nieuwe connectie voldoende aandacht geven om op deze manier een band op te bouwen. Een RE/MAX makelaar begeleidt de opdrachtgever bij de belangrijkste aankoop van hun leven, maar gaat ook een lange termijn klantrelatie aan. Hierdoor begeleiden wij opdrachtgevers in verschillende fases in het leven. Uitbreiding van het gezin, een nieuwe baan in een andere stad, een recreatie woning in een ander land. Een RE/MAX makelaar staat klaar met de beste dienstverlening en het grootste netwerk in iedere fase van het leven van een opdrachtgever. 

De Branche, opleidingen en certificeringen RE/MAX weet jouw weg.

De makelaardij is divers, maar ook een kleine wereld. De branche vereniging zijn de volgende: NVM, VBO en VastgoedPro. Op het gebied van opleidingen en certificeringen is er een grote diversiteit. 

Wij kennen alle trajecten en specialisaties die er zijn. Op dit moment zijn er diverse certificeringen en registers binnen de makelaardij. VastgoedCert, SVMnivo, SCVM, TEGoVA, RICS en TMI. RE/MAX Nederland werkt samen met de registers en certificeringsinstellingen waardoor jij als RE/MAX makelaar het juiste traject weet te kiezen. Naast een klantgerichte commerciële aanpak is kennis en kunde van het vak bijzonder belangrijk. Momenteel is 72% van alle RE/MAX makelaars gecertificeerd als makelaar. Wij bieden de mogelijkheid om startende makelaars als kandidaat makelaar te laten aansluiten bij een branchevereniging.

RE/MAX biedt voor kandidaten een traject waarbij jij stap voor stap carrière maakt van kandidaat tot uiteindelijk Register Makelaar Taxateur in de specialisatie die jij wilt. Deze specialisatie is mogelijk in de verhuur / aan- huur van woningen, verkoop/aankoop van woningen, agrarisch onroerend goed, commercieel onroerendgoed, nieuwbouw, taxeren. In de praktijk start je met een theoretisch opleiding naast je directe werkzaamheden in de makelaardij. Na de afronding van de theorie zorgt de afsluitende vak- proef voor de afronding van het vakinhoudelijke opleidingstraject.

Hoe sluit je aan bij RE/MAX?

Ben jij op zoek naar persoonlijk succes en heb jij de drive en financiële mogelijkheden om dit te realiseren, neem dan nog vandaag contact met ons op. Of mail ons jouw gegevens en wij nemen op korte termijn contact met jou op. Omdat een nieuwe succesvolle carrière in een dynamisch omgeving misschien wel vandaag voor jou van start kan gaan !

Samenvattend

 • Jij bent zelfstandig ondernemer
 • Jij kunt 100% van uw tijd makelen
 • Jij heeft geen administratieve rompslomp
 • Jouw kosten zijn lager dan wanneer u alleen een bedrijf begint
 • Jij werkt vanuit een goed uitgerust kantoor
 • Jij gebruikt een wereldnaam om je eigen business te versterken
 • Jij verdient 2 tot 3 keer zoveel als collega makelaars in loondienst
 • Jij doorloopt regelmatig de meest actuele trainingsprogramma's
 • Jij beschikt over de beste technologie, software, internet en intranet
 • Jij hebt meer dan 96.000 collega's wereldwijd in meer dan 95 landen
 • Jij hebt de volledige vrijheid en verantwoording over je eigen bedrijfsvoering

Kies RE/MAX voor succes!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Email: [email protected]
Telefonisch: 088-8833700

60 minutes about RE/MAX:
U wilt meer weten over RE/MAX? Dan bent u van harte welkom op onze informatie avond, 60 minutes about RE/MAX.
Voor deelname kunt u een email sturen naar bovenstaand email adres of neem contact op met één van onze kantoren.