Breed 36
1621 KC HOORN NH
Janneke Suurendonk - RE/MAX Direct

Janneke Suurendonk

RE/MAX Direct

OfficeOf RE/MAX Direct - HOORN NH Breed 36
1621 KC HOORN NH

0229-291313 Toon...
0031 6 82 43 96 91 Toon...

Stuur ons een bericht 

Naam
*
Voornaam
Telefoon
Email adres
Commentaar
 

OfficeOf RE/MAX Direct - HOORN NH Breed 36
1621 KC HOORN NH
Breed 36
1621 KC HOORN NH

Janneke Suurendonk

Enthousiast en betrouwbaar!

Ik ben Janneke Suurendonk-Groot, geboren en getogen in de mooie stad Hoorn. In deze stad ben ik ook werkzaam als zelfstandig makelaar onder de vlag van RE/MAX Direct. Met mijn bouwkundige achtergrond en voorliefde voor het werken met mensen is het makelaarsvak mij op het lijf geschreven.

Wat mij vooral drijft, is mijn idee het helemaal ánders te doen dan andere makelaars: transparantie, persoonlijke aandacht, geen huizen verkopen, maar dromen, vrijheid! Van het stereotype ‘makelaar’ blijf ik ver vandaan; ik ben de vrouwelijke tegenhanger.

Geen mooie verkooppraatjes, maar oprecht advies. Persoonlijk contact, echte aandacht naast het zakelijke, de female touch! Klanten ervaren de samenwerking als zeer prettig en ervaren minder stress door de intensieve begeleiding.

Wilt u ervaren wat het inhoud om met mij samen te werken? Wilt u uw huis verkopen of een huis aankopen en zit u niet te wachten op een doorsnee makelaar? Neem contact met mij op en ik maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Volledig ontzorgen
Kennis van zaken
Op maat gemaakt marketingplan

Gesproken talen

Nederlands
Engels