Bedrijfsmatig / Detailhandel - Te Koop - MEDEMBLIK


Breek 25 - 1671 GE MEDEMBLIK
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
ID: 81371001-860
Perceeloppervlakte
18x15
Perceeloppervlakte (m²):
316
Bouwjaar:
2004
Parkeerplaatsen
5

Aantal Woonlagen
2
Inhoud (m³):
1.936,00
Huidig gebruik:
bedrijfshal/opslagruimte, kantoorruimte
Nederlands
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
REPRESENTATIEVE MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNIT met circa 494 m² b.v.o., nabij goed te bereiken open vaarwater en op prima zichtlocatie naast de Aldi en Deen supermarkt. Deze unit (15m x18m) heeft op de begane grond een vloeroppervlakte 268 m² en een compleet als kantoor ingerichte verdiepingsvloer van 226m². Nabij centrum en scheepswerfterrein en diverse uitvalswegen. Deze functionele en robuust gebouwde bedrijfshal is voorzien van uitgebreide meterkast met krachtstroom. Het object is uitgevoerd in zilvergrijze beplating en gemetselde plint. Goede isolatie. De geplaatste verdiepingsvloer/ entresol is demontabel (SPACE 2000), maar nu ingericht als zeer luxe kantoorruimte met meerdere afsluitbare kantoorruimtes, centrale vergaderruimte, zeer complete keuken, luxe badkamer, toiletruimte, alarmsysteem met camera's en voorzien van twee trapopgangen waarvan een met bordes. Op de verdieping bevind zich de raampartij met zicht over het Overleker kanaal, een uniek uitzicht vanuit uw mogelijk te realiseren kantoor. Goede ontsluiting naar de A7 richting Amsterdam of Leeuwarden. Op het mandelige terrein is volop parkeergelegenheid aanwezig. Kortom; een uitgelezen mogelijkheid voor u als ondernemer om uw bedrijf professioneel te presenteren!


BIJZONDERHEDEN:

Constructie     :     
Gefundeerde betonvloer (op palen), Stalen spanconstructie, borstwering hoogte circa 1 m., uitgevoerd in spouw (baksteen en kalkzandsteen), verder bekleed met sandwich profielplaten uitgevoerd met binnenbeplating.

Vloerdruk:          
- begane grond max. 1.000 kg/m²,
- 1e verdieping max. 500 kg/m²

Isolatiewaarde      
Rc 2,5 m²/ K/W

Laden/lossen      
1 overheaddeur 4,5 m x 4,26 m (hxb) met elektrische bediening en separate loopdeur. Aan de achterzijde eveneens een loopdeur

Voorzieningen
meterkast met krachtstroom, water/gas en rioolvoorzieningen

Bestrating     
het mandelige terrein is bestraat met voldoende parkeergelegenheid                         
Ligging:
Gelegen op een goede zicht locatie aan de rand van industrie- en bedrijventerrein, scheepswerfterrein en nabij het centrum. De ligging van het pand ten opzichte van passantenstroom, afzetgebied, leveranties, woongebied, andere bedrijven en instellingen is goed.

Gegevens:
Bouwjaar               : 2004
Oppervlakte begane grond     : 268 m²
Oppervlakte tussenverdieping     : 226 m²
(eventueel demonteerbaar)
Totale oppervlakte bedrijfsruimte     : 494 m²
Dak hoogte               :7,22 meter
     

Kadastrale gegevens

Gemeente     :     MEDEMBLIK
Sectie     :     C
Nummer      : 3502
Ter grootte van : 3 a 16 ca.

Kenmerken:

Beveiligingssysteem
Alarmsysteem
Goed bereikbaar
Nabij Openbaar Vervoer
Nabij winkels
Rustige weg
Centrale Verwarming (CV)
Ondanks de zorg die door de RE/MAX makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan RE/MAX niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
Bemiddelende Makelaar
Makelaar - Arnold Goedegebure - RE/MAX Action
Arnold Goedegebure

Arnold Goedegebure

RE/MAX Action


Toon...
Toon...

VERSTUUR BERICHT

 
Arnold Goedegebure

RE/MAX Action

Nieuwstraat 11
1671 BA MEDEMBLIK

Favorieten


Laatst bekeken