Niet ieder huis is een thuis; deze woning dus wel!

Tremolietdijk 34 - 4706TT ROOSENDAAL
ID: 80150002-1598
Istabu skaits:
7
Guļamistabu skaits:
4
Vannasistabu skaits
1
Kopējā platība (m2)
220
Zemesgabala platība (m2)
1.094
Uzbūvēšanas gads
1999

Tualešu skaits:
2
Kubikmetri (m3):
760,00
Nederlands
Disclaimer:
Īpašumu aprakstu tulkojumu nodrošina Google Translate, un rezultātu precizitāte netiek garantēta. Iespējams, tulkojums nebūs atbilstošs aprakstam oriģinālajā valodā.
Niet ieder huis is een thuis; deze woning dus wél!

Met veel genoegen mogen wij u één van de meest markante woningen in de zeer populaire wijk “Sterrebos” in Roosendaal aanbieden.

Rust, ruimte en toch overal dichtbij; scholen, winkelcentra, uitvalswegen en het gezellige stadscentrum van Roosendaal bereikt u binnen enkele minuten. Het prachtige landgoed “Visdonk” ligt op amper één minuut lopen van uw nieuwe thuis.
Uw nieuwe woning aan de Tremolietdijk 34 staat op een flink stuk grond van bijna 1.100 m2 en heeft een inhoud van ca. 760 m3. Deze onder architectuur gebouwde woning is opgetrokken uit uitstekende materialen, waardoor u ook een zeer verantwoorde investering zal gaan doen.

Indeling:

Via de voldoende parkeergelegenheid biedende oprit, bereikt u de statige entree met fraaie dubbele deuren naar de indrukwekkende hal. Direct rechts beschikt u over een praktische werkkamer; verder vindt u vanuit de hal de toegang tot de woonkeuken, het toilet, de garderobe, de, bijkeuken, de hobbykamer en – wederom via dubbele deuren – de woonkamer.
De gezellige en ruime woonkamer is voorzien van een fraaie open haard en toegang tot de weelderige tuin. De semi-open woonkeuken kent een landelijk karakter, waardoor dit echt de “gezinshangplek” kan worden genoemd en is voorzien van de gebruikelijke apparatuur; ook een kookeiland ontbreekt niet.

Op de verdieping vindt u vier fijne slaapkamers; de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van airco en hebben toegang tot een groot balkon. De ouderslaapkamer beschikt tevens over een dressroom. Vanuit deze ruimte is ook de grote zolderberging bereikbaar. Ook de badkamer met een mediterrane look mag er zijn.

De tuin is echt een lust voor het oog met meerdere terrassen en de weelderige begroeiing. Het overdekte terras aan de achterzijde van de woning is dé plek voor de lange zomeravonden; een buitenhaard en een heater maken het verblijf hier nog eens extra comfortabel.

Kortom: Een bijzondere woning die u zeker eens zou moeten bekijken!

Energoefektivitāte

Ieteicamais
Enerģijas novērtējums ir ēkas siltuma sasniegtais rādītājs, norādot patīkamāko apkures un dzesēšanas līmeni ziemā un vasarā. Ēkās, kurās tiek sasniegts A vai B enerģijas novērtējums, ir ērtāk dzīvot un ir zemāki rēķini par patērēto enerģiju.
Visa objekta brokera/aģenta norādītā informācija tiek uzskatīta par uzticamu, taču nav pārbaudīta, tāpēc to būtu vēlams pārbaudīt individuāli. Netiek sniegtas nekādas garantijas vai pārstāvības.
Aģents
Brokeris/Īpašnieks - Piet Burger - RE/MAX WoonWens Makelaars
Piet Burger

Piet Burger

RE/MAX WoonWens Makelaars


Parādīt...
Parādīt...

SŪTĪT ZIŅOJUMU

 
Piet Burger

RE/MAX WoonWens Makelaars

Dunantstraat 2
4701 GZ ROOSENDAAL

Izlase

Share & Compare


Nesen skatīts

Share & Compare